Fehérgyarmat

2022.08.15. 11:50

"Sok ember csalódott most benned!" - Kiakadtak a rajongók, amiért lemondta a fehérgyarmati koncertjét Majka

Majka és a zenekara Fehérgyarmaton léptek volna fel vasárnap, ám a rapper egy Facebook videóban elmondta követőinek, hogy sajnos rajtuk kívül álló okok miatt elmarad a ma esti koncert - írja a life.hu.

Fotó: MW-archív

Majka egy rövid videóban mondta el követőinek, hogy hiába indultak el Fehérgyarmatra, sajnos útközben kaptak egy telefont, hogy a szerződésbe foglalt technikai feltételeknek nem felel meg a hely, ezért elmarad a ma esti koncert. A rapper elnézést kért a fehérgyarmatiaktól, és elmondta, nagyon bízik abban, hogy valamikor tudják pótolni a bulit.

A hozzászólok között akadtak, akik megértően álltak Majka bejelentéséhez, a legtöbben azonban nemtetszésüket fejezték ki, és kemény kritikával illették a rappert és zenekarát.

"Az a baj, hogy rengeteg jegy miattatok kelt el! Csalódott vagyok én is!"

"Szerződés meg technikai feltételek, a nézők meg le vannak "sz@rva"! Lehet annak a sok embernek így is tetszett volna!"

"Nagyon nagyon fel vagyok háborodva, csak ezért jöttünk a családommal! Kifizettük a jegyet!!! Senki nem fogja kárpótolni .....ezt te is tudod!!! Csalódottak vagyunk"

"Sok szegény ember megvette a jegyet, hogy lásson benneteket!Ez Gusztustalan volt! Nagyképű lettél nagyon......Sajnálom."

"Jó nagy arcod lett!! Már egy szegény faluban, ha nincs jó technika, akkor már el sem mész!!!

-írják a hozzászólók. 

Majka nem hagyta szó nélkül a neki címzett mondatokat, és így válaszolt a több mint 200 hozzászólásra:

Erre jó a Facebook... mindenki el tudja mondani, hogy mit kéne csinálni.. persze úgy, hogy fogalma sincs, mi történt ❤️❤️

Forrás: life.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában