Nyíregyháza

2022.09.23. 16:18

A reptéren omlott össze Miló Viki

Kiderült, mi viselte meg ennyire a csodaszép nyíregyházi bokszbajnokot.

Fotó: MW-archív

Miló Viki legutóbbi repülős utazása nagyon rosszul sült el. Még nyár közepén utazott Madridba egy  világbajnokságra, melyre nagyon készült, de a csomagjait már nem kapta vissza, illetve több órás késés is volt a géppel - írja az Origo a Blikk nyomán. Milót annyira megviselték akkor a rossz körülmények, hogy összeomlott a reptéren. Most 1000 eurós kértérítést követel a légitársaságtól, de a egyelőre válaszra sem méltatják.

A bokszolónő így beszélt az esetről: "Mélységesen fel vagyok háborodva! Kaotikus állapotok uralkodnak a társaságnál. A bőröndömet egy hét alatt kaptam vissza, a barátnőmére 18 napot vártunk, akkor is egy, a reptéren dolgozó ismerős segített utánajárni a dolgoknak. Felvettem a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal. Július 27-én kértek egy meghatalmazást, de azóta nem jött semmiféle válasz."

Miló Viki így folytatta: "Kétnaponta írok nekik emailt. Nagyjából ezer euró az a kár, amit elszenvedtünk, ennek ellenére nem reagál senki, még annyit sem, hogy várjak türelemmel. Válaszra sem méltatnak! Eleve a késésért legalább ötszáz euró jár. A csomagfeladás 18 ezer 800 forint volt, nyilván azt is vissza szeretném kapni, és legalább negyvenezer forintot költöttünk ruházkodásra, hiába vettünk csak alapdolgokat. A taxi sem volt olcsó, hogy eljussunk a plázába még időben, mert órákig vártuk a holminkat a reptéren. A kutyák egész nap a hordozójukban voltak, az út átszállással öt és fél óra helyett 12 óra volt, ezután rohantunk még a plázába. A sérelemdíj összegét nem határoztam meg, várom az ajánlatukat is. Ráadásul eltelt lassan három hónap, és nem kevés pénzről beszélünk. Nem tudom, hogy valaha visszakapom-e a pénzem."

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában