Nyíregyháza

2022.11.28. 19:16

Holisztikus coach segít Miló Vikinek

A nyíregyházi sztársportoló nem érte be egy pszichológussal.

Fotó: MW-archív

Az egykori profi ökölvívó szerint nem szégyen szakember segítségét kérni, ha valaki lelki problémákkal küzd – hangsúlyozta a Családi kör legutóbbi adásában, a beszélgetést az Origo szemlézte.

– Sosem volt jellemző rám a kapcsolatfüggőség, talán inkább a másik véglet vagyok, aki könnyen kilép belőle. Mivel ez sem feltétlenül jó, dolgozok rajta pszichológussal és holisztikus coach-csal. Próbálok fejlődni, mert ez szükséges ahhoz, hogy teljes életet tudjak élni – mondta a Duna Családi kör című műsorának vendégeként Miló Viktória profi világbajnok ökölvívó, aki bár megfontolja az életvezetési útmutatásokat, sosem hárítja a felelősséget tanácsadóira, döntési helyzetben mindig igyekszik a megérzéseire hallgatni.

Az önállóságban már nagy tapasztalata van.

–  23 éves voltam, amikor elköltöztem otthonról, akkor megtanultam, hogy mindent egyedül kell elintéznem, nem kereshetem mindig mások segítségét. Ha éppen párkapcsolatban élek, akkor sem a kedvesemet hívom, hogy lerobbant a kocsim, hanem az autómentőt – tette hozzá Miló Viktória, hangsúlyozva, hogy természetesen néha elbizonytalanodunk, megtorpanunk egy nehézség miatt, de szerinte az életben a legtöbbször magunknak kell megoldani a problémáinkat, mert csak így juthatunk előre. Úgy véli, ezt a hozzáállást élsportolóként tanulta meg, hiszen ott a legváratlanabb helyzetekben is fegyelmezetten kellett viselkednie. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában