Hinnye!

2022.12.16. 08:58

Váratlan hír! Szülési szabadságra megy Miló Viki!

Egy ultrahangfelvétellel jelentette be Miló Viki, hogy szülési szabadságra megy.

Forrás: illusztráció / Instagram

"Örömmel értesítelek titeket, hogy szülési szabadságra mentem! Kérlek titeket, mostantól ne zavarjatok!" - írta oldalán a sportoló, aki pár hete arról beszélt, hogy továbbra is szingli. A Blikk megkeresére elmondta, miről szól valójában a bejegyzése.

Miló Viki hét csivava tulajdonosa, és falkájának több tagja is bajnok címekkel rendelkezik, hamarosan minden idejét elveszik majd kutyái, sőt, az ünnepeket is azoknak szenteli.

"A napokban született meg az első alom, majd tíz napon belül születik még három kutyus. A legjobb forgatókönyv szerint sem lesz éjjelem és nappalom, minden időm a kutyusoké lesz, ugyanis folyamatos figyelmet igényelnek. Akkorák, mint a kisegerek, és ha nem szopiznak, cseppenként kell etetni őket, de remélem, most minden rendben lesz" - mondta.

"Általában az ünnepeket végig szoktam dolgozni, de ezúttal elengedtem a tanítványaim kezét. Egész évben rengeteget dolgoztak, figyeltek az étkezésükre, megérdemlik a pihenőt és a finom falatokat, s januárban folytatjuk a közös munkát. Nekem pedig ez az időszak jó fogyókúra lesz, mivel a kiskutyákkal leszek végig, így boltba menni sem lesz időm, nem tudom, ki hoz majd nekem kaját. Viszont nálam a karácsonyfa alatt kiskutyák lesznek!" - tette hozzá.

Forrás: origo.hu

Címkék#Miló Viki

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában