Csenger

2023.02.22. 12:48

Mentő vitte el Eszenyi Enikőt

A színésznő a Csodálatos vagy, Júlia című előadás próbáján szenvedett balesetet - írja a ripost.hu.

Baleset érte a színházban Eszenyi Enikőt, eltört a csuklója! Szerda délelőtt a Csodálatos vagy, Júlia című darab fotóspróbáját tartották, ami váratlanul félbeszakadt.

A produkció nyaralós jelenetét próbáltak, melyben a Kossuth-díjas színésznő egy teniszütőt lóbált, amikor véletlenül elesett és a csuklójára érkezett. A fotósok először azt hitték, hogy ez a jelenet része, majd Eszenyi Enikő párszor elmondta, hogy „eltört a kezem”, majd jelezte, hogy „álljunk le”. Ekkor vált világossá, hogy ami a színpadon zajlik, az nem az előadás része. A függönyt leengedték – írja munkatársuk beszámolójára hivatkozva az Index.

Úgy tudni, Eszenyi Enikőhöz mentőt hívtak. A portál az eset kapcsán kereste a Játékszínt, mely a következő közleményt küldte:

„A Játékszín mai fotóspróbája félbeszakadt, mert a Csodálatos vagy, Júlia! főszereplője, Eszenyi Enikő, jelenet közben elcsúszott, és e pillanatban úgy tűnik, eltört a csuklója. Orvosi ellátása után visszatér a színházba, és a próba folytatódik.”

Forrás: Ripost

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában