Nyíregyháza

2023.02.19. 13:48

Sztáresküvő várható? Önmagát leplezte le Luxus Vivi

Az egész vármegye irigykedik a meseszép nyíregyházi modell vőlegényére...

Fotó: MW-archív

Felkérte esküvői tanúnak a barátnőjét Vasvári Vivien. Úgy fest, még idén egybekel szerelmével, aki év elején kérte meg a kezét - szúrta ki a Bors.

Fontos kérdést intézett barátnőjéhez az egykori luxusfeleség: 24 óráig megtekinthető Instagram-történetében mutatták meg a követőbázisuknak, hogy miről is van szó. Vivi egy bögrét ajándékozott a Vici becenevű lánynak, melyre ezt nyomtatták: "Leszel a tanúm?". A válasz pedig: "Boldogan!" A gesztusból arra következtethetünk, hogy Vivi és kedvese, Zsigmond még idén egybekel.

A harmincas éveikben járó szerelmesek több mint három éve alkotnak egy párt, a lánykérésre pedig Balin került sor idén januárban. A férjjelöltről keveset tudni, ám közösségi oldalairól kiderül, hogy dúsgazdag üzletember, akinek gyermekei vannak.

Vivinek előző kapcsolataiból két gyermeke született: Ariana hamarosan kilencéves, Edward pedig ötéves lesz. Vivi egyszer már volt házas: kisfia apukájával, Szegedi Fecsóval 2018 nyarán keltek egybe egy fényűző esküvőn. Alig két évvel később kapcsolatuk visszavonhatatlanul megromlott, s felbontották házasságukat. Vivi exférjére azóta újra rátalált a boldogság, 2021 karácsonyán jegyezte el kedvesét, tavaly októberben pedig első közös gyermekük is megszületett.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában