Hoppá!

2023.03.18. 08:51

Titokban fotózták: kissé homályos, de látszik, ezt tette Barbi a körúton!

Meglepő lesifotót juttatott el a Ripost szerkesztőségébe az egyik olvasójuk, aki március 15-én beült egy kávéra a körúton a kora délutáni órákban. A cappuccinót kavargatva arra lett figyelmes, hogy váratlanul ott termett Opitz Barbi, az a 23 éves énekesnő, akit tavaly karácsonykor elrabolt a saját akkori párja.

Forrás: illusztráció / Instagram

A Ripost olvasója arról számolt be, hogy Barbi teljesen egyedül kávézgatott a körúti vendéglátóhelyen, és bár nem tűnt boldogtalannak, de nagyon lefogyott.

"Évek óta figyelemmel kísérem Opitz Barbi pályáját, szerintem remek hangja van, sajnálatos, hogy mostanában nem a tehetsége miatt írnak róla. Csak pár órát töltöttem el a körúti kávézóban, közel az Oktogonhoz, amikor váratlanul megjelent. Azt kell mondjam, alig ismertem fel, mert korábban sokkal nőiesebben nézett ki. Mintha rengeteget fogyott volna, ami persze nem meglepő, ha figyelembe vesszük, mik történtek vele az elmúlt hónapokban" – morfondírozott olvasónk, aki egy képet is készített Barbiról.

Forrás: Ripost / olvasói fotó

Bár a fotó elmosódott, így is látszik, mennyire vékonyka az énekesnő.

Forrás: ripost.hu

Címkék#opitz barbi

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában