Hoppá!

2023.04.18. 14:59

Nem vette észre Zsófi, hogy titokban fotózzák! Ezt tette a fiatal sráccal az éjszakában!

Újabb ismert férfival hozták szóba Szabó Zsófit! A csinos műsorvezető ezúttal hazánk egyik legnépszerűbb focistájával múlatta az idejét.

Forrás: illusztráció / Instagram

Shane Tusup után ismét egy sportoló társaságában tűnt fel Szabó Zsófi! A műsorvezető ezúttal belevetette magát az éjszakába, ahol nem mással, mint a magyar válogatott egyik focistájával bulizott, meglepően jó hangulatban...

A Redditen napvilágot látott fotó bizonyítja, hogy valóban nem csak szóbeszéd, miszerint Zsófi egy focistával múlatta az idejét. Bár a kép nem a legjobb minőségű, tekintve, hogy egy szórakozóhelyen készülhetett, az egyértelműen látszik, kik szerepelnek rajta. A műsorvezető arca könnyen kivehető, és bár a sztársportoló háttal áll, vonásai azonnal elárulják, hogy Szoboszlai Dominik az. Azt egyelőre homály fedi, hogy a felvétel mikor készülhetett, az viszont jól látszik, hogy a két híresség jó hangulatban beszélgetett egymással.

Nem meglepő hát, hogy egy ilyen fotó után a rajongók fantáziája is beindult. Többen összeboronálták őket, valaki pedig biztosra is veszi, hogy nem csak a szél fújta őket egymás mellé. Dominik szíve azonban már foglalt. Választottja nem más, mint a szintén szőke hajú szépség, Gécsek Fanni, aki egyébként meglepően hasonlít Szabó Zsófira.

Forrás: Reddit

– Na, most akkor kijelenthetjük, hogy  Zsófikának a fiatal srácok jönnek be? – tette fel a kérdést valaki, míg egy másik kommentelő Shane Tusupot is belekeverte az ügybe.

– Hát, magasabb, mint a Tusup srác... – poénkodott.

Forrás: borsonline.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában