Opitz Barbi

2023.05.22. 16:02

"Úgy megvert, hogy abba hiba nem volt!" - Durva dolgokkal vádolja Opitz Barbi édesapja lánya párját (videó)

Az énekesnő édesapjánál betelt a pohár, videóban üzent a lányának és kitálalt Barbi barátjáról.

Négy hónappal ezelőtt Opitz Barbi édesanyja és testvére kétségbeesetten kért segítséget a Facebookon, miután nem tudtak kapcsolatba lépni vele. „Ha valaki látta Opitz Barbit, a testvéremet azonnal értesítsetek! Tegnap óta nem lehet elérni, elindult vonattal Kókára a barátjához, S. Alberthez, aki életveszélyesen, gyilkossággal fenyegette! Kérem, ha bárki bármit tud, azonnal hívjon vagy írjon!” – írta akkor a testére.

A rajongók is nagyon aggódtak Barbiért, akit a rendőrség később a lakásán talált meg. Nővére akkor azt állította, a fiú rátörte a húgára az ajtót, betörte az ablakot, többször megverte és sakkban tartja őt. A VII. kerületi Rendőrkapitányság akkor garázdaság vétsége miatt előállította.

Barbi akkoriban nem beszélt arról, hogy pontosan mi történt, egészen néhány nappal ezelőttig, amikor az Instagram-oldalán tisztázta az exe ellen felhozott vádakat és kiállt mellette. Mindenkit lesokkolt az állítása, miszerint szó sem volt elrablásról, édesanyja és testvére azért nem érte el őt, mert lemerült a telefonja és otthon aludt.

"Nem rabolt el! Nézzük, mi is volt: teljes félreértés történt, pár óráig nem voltam elérhető, mivel aludtam otthon!"

Barbi édesapjánál betelt a pohár

Miután Barbi édesapja, Tamás tudomást szerzett arról, hogy lánya mit állít arról a bizonyos napról és újra egy párt alkot Alberttel, a TikTok-oldalán fakadt ki és mindenről kitálalt.

Kislányom, amit ma láttam újságcikket, amit elmondtál erről a mocsokról, az igaz? Nem te mondtad el nekem, hogy hogy fojtogatott? Azért kell egész életemben szenvedjek, mert féltelek attól, hogy egy nap majd megöl az a rohadék?

– kezdte az énekesnő édesapja a videóban, a továbbiakban pedig elmondta, hogyan látja ő azt az ominózus napot, amikor Barbi édesanyja és testvére aggódva kértek segítséget.

Karácsony előtti nap nem csak elvitte a telefonodat és nem csak aludtál te. Téged aznap úgy megvert, hogy abba hiba nem volt, a telefonodat pedig ripityára törte a k*csög… Összetörte a bejárati ajtót. Te ezt az embert véded meg szereted? Megbolondultál? Vagy megrontottak vagy bedrogoztak vagy mit csináltak veled?!

– mondta magából kikelve az énekesnő édesapja, aki retteg, hogy valami baja eshet a lányának. Az énekesnőt többször is figyelmeztették a szerettei, hogy bajba kerülhet és azt látják, a szerelem teljesen elvakította őt. Jelenleg mindenki abban reménykedik, hogy mérlegeli a helyzetet és felismeri, ha valóban toxikus kapcsolatban él, hiszen ha igaz, amit az édesapa állít, komoly veszélyben lehet…

Forrás: borsonline.hu

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában