Országos szépségversenyünk elindult!

2019.07.18. 14:14

Jelentkezz és legyél Te 2020 Tündérszépe!

Elmúltál 16, de még nem vagy 30? Jelentkezz versenyünkre és legyél Te 2020 Tündérszépe! Saját fotósorozattal is nevezhetsz, vagy kérhetsz profi fotózást is.

Fotó: Laufer László, Kallus György

A megyei és regionális előválogatóból a szakmai zsűri által kiválasztott 3 versenyző, illetve a szavazók által legmagasabb értékelést kapott versenyző – összesen tehát 4 hölgy – jut tovább, központi döntőben celeb zsűri választja ki a szépségkirálynőt és két udvarhölgyét, illetve az olvasók is megszavazzák a legszebb lányt. A megyei előválogatóba 30 kerül be, a regionális fordulóban Borsod, Hajdú és Szabolcs megye 4 lánya küzdhet a továbbjutásért.

Jelentkezni a Tündérszépek oldalon lehet, a megyei előválogató szeptember 23-tól október 28-ig tart. A regionális előválogató október 24-én indul, és november negyedikén zárul le. Az országos döntőben lévő lányokra online január -tól 23-ig lehet szavazni, a televíziós döntőre pedig január 24-én kerül sor.

S hogy mit nyerhetsz? Azon túl, hogy egy életre szóló élményt szerezhetsz, egy felkészítőtábor, számtalan nyeremény, vásárlási utalványok, mobiltelefonok, sőt, egzotikus utazás is vár a legszebbekre! Sőt, idén a szavazók között is osztunk ki ajándékokat, így érdemes lesz izzítani a különböző elektronikus eszközöket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában