Tündérszépek

2019.09.04. 20:55

Futóként a kifutón

Miközben készül a nyelvvizsgára és az érettségire, a szabadidejét a sportra fordítja.

Szeretnéd megtudni, milyen érzés a ref­lektorok fényében állni? Szeretnéd, ha a te fejedre kerülne a csillogó korona?

Amennyiben bármelyik kérdésre igen a válaszod, vegyél részt egy életre szóló kalandban!

Ekképpen szól a felhívásunk, hiszen a Kelet-Magyarország és a Szabolcs Online is csatlakozott az országos szépségversenyhez, vagyis megyénkben is keressük 2020 Tündérszépét.

Megyei előválogató

Pusztán annyi a teendője az érdeklődőnek, hogy megkeresse a szon.hu-n a jelentkezési felületet, aztán az űrlap kitöltésével, a feltételek vállalásával esélyt szerez a részvételre. A szeptember 16-tól október 21-ig tartó megyei előválogatón harminc hölgy szerepelhet.

– Gyerekkori álmom volt, hogy egyszer részt vegyek egy szépségversenyen. A nagymamám hívta fel a figyelmemet a Tündérszépére. Tapasztalatot, élményt és sikert várok tőle – mondta a tiszateleki Ignácz Boglárka, aki a Nyíregyházi Evangélikus Kossuth Lajos Gimnázium végzős tanulója. Miközben készül a nyelvvizsgára és az érettségire, a szabadidejét a sportra fordítja – kilenc éve táncol és versenyszerűen fut.

LTL

Jelentkezni október 8-áig lehet a Tündérszépek oldalon.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában