tündérszépek

2019.10.14. 08:57

Aki bejutott a fináléba

Készülhet a Pest Megye Szépe januári döntőjére Kondor Vivien.

– Azért jelentkeztem a Pest Megye Szépére, mert több mint fél éve életvitelszerűen élek Budapesten, és szerettem volna ott is megmérettetni magam – jegyezte meg a fehérgyarmati származású Kondor Vivien, aki 7 éves kora óta már indult több szépségversenyen: részt vett a Miss Alpok Adria & Szabolcs Megye Szépe, Miss Alpok Adria & Hajdúság Szépe, a Miss Nyíregyháza és a kisvárdai Anna-bál szépe vetélkedéseken. Több különdíjban is részesült, dobogós helyezéseket is ért már el, illetve a SZON szépének is választották már.

– A Pest Megye Szépe versenytől elsősorban tapasztalatot, kellemes élményeket vártam. A versenytársaimmal együtt egy csodálatos balatoni jacht élményfotózáson vettünk részt, valamint Cseh-Szakál Tibor (aerobik-, zumbaedző) fitneszedzést, illetve Zámbori Vörös Viktória (szakmai koordinátor) járáspróbát tartott nekünk.

A fináléban szeretnék minél jobb helyezést elérni. Persze, ha nem jutottam volna be a döntőbe, azt sem éltem volna meg csalódásként, mert magamat ismerve soha nem adom fel, hanem küzdök a céljaimért.

Vivien hétköznapjai munkával telnek: a vendéglátásban dolgozik, mindemellett reklám- és filmforgatásokra, fotózásokra, divatbemutatókra jár.

A finálé 2020. január 11-én lesz Törökbálinton.

LTL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában