Mi lehet?

2019.10.18. 15:46

Támadnak a horror-katicák Nyíregyházán? Vajon mi csípkedhette össze a kisfiút?

A Nyíregyen-Hallottam Facebook csoportban kért segítséget egy szülő.

Forrás: Nyíregyen Hallottam

Azt írta:

„Helló mindenkinek. Hátha valakinek van tapasztalata, hogy milyen csípések vagy akármik is ezek? Voltunk gyerek orvosnál, bőrgyógyásznál is, mindkettő ugyanazt mondta. Csípés, kiütés, vagy allergia. Előrébb nem lettünk ezekkel, gyógyszerek mellett is jönnek ki újabbak. Jellemzően csak arcon és kezeken. Mikor a gyerekorvosnál voltunk, volt ott valaki ugyanezzel a problémával, de nem tudtuk megvárni míg végeznek, hátha olvassa most ezt. Nem viszket a gyereknek, csak ha ő vakarja. Kidudorodó, és pár nap múlva teljesen bekeményszik, barna pont marad csak és tűnik.”

Volt, aki egyből pókra tippelt, ám egy kommentelő bebizonyította, hogy az nem lehet:

„Nem valószínű, hogy pókcsípés – írta. – A pókcsípéseknél kb. 80-90%-ban látszik a 2 pont a csípés közepén, esetleg ágyi poloska?

Ám az ágyi poloska teória is hamar megdőlt, a fotókat feltöltő férfi azt írta: Kérdeztem az orvost a poloskáról, nem tudta megmondani. Neten kerestem poloska csípéseket, azok aprobbak és nagyon sok van egymás mellett.

A bolha is szóba került, ám a szülő szerint az sem lehet: ”Nem hiszem. Általában vagy az édesanyjával alszik vagy velem, de rajtunk semmi sincs. Bolha biztos átjönne ránk is...„ – írta.

Utána előkerült a harlekin katica!

Nekem egyszer az unokámat csípte így meg a harlekinkatica, meg is találtuk az ágya alatt! – írta egy hozzászóló, ám valaki más azt írta: A harlekin hasonlót csíp a pókhoz, két kis pont egymás mellett...

Megoldás tehát még nem született.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában