Tündérszépek

2019.10.29. 20:00

Tündérszépek: eldőlt, kik jutnak tovább Szabolcs-Szatmár-Beregből

Egyet közülük olvasóink, hármat pedig a zsűri tagjai választottak ki.

Lapunk, a Kelet-Magyarország és hírportálunk, a Szabolcs Online is csatlakozott a Tündérszépek 2020 szépségversenyhez: július végén arra kértük a megyénkben élő vagy itt tanuló hölgyeket, hogy ha szeretnének egy életre szóló élményt szerezni, induljanak el a versenyen. Szabolcs-Szatmár-Beregből több mint húszan jelentkeztek, végül tizenöt lány vállalta a megmérettetést.

A Tündérszépek első, megyei fordulója véget ért, a regionális fordulóba négy hölgy jutott. Egyet közülük olvasóink, hármat pedig a zsűri – Lukovics György Aranykoszorús mesterfodrász, Kalapos Tamás táncoktató, a T-Dance Alapfokú Művészetoktatási Intézmény vezetője, Farkas Tiborné, modelltervező-tanár, és Nyéki Zsolt, a Kelet-Magyarország főszerkesztője – tagjai választottak ki.

A lányokra október 28-án 23.59-ig lehetett voksolni, a Szabolcs Online-on a látogatóktól a legtöbb szavazatot Romhányi Dorina kapta. A 21 éves nyíregyházi lány mentőtiszt szeretne lenni. Most mentőápoló, időnként mozgóőrségben dolgozik. Azért jelentkezett a versenyre, mert szeretné megmutatni ezt az oldalát is, a mentőzés ugyanis nem túl nőies szakma. Belevaló lánynak tartja magát, aki mindenhol megállja a helyét. Imádja az állatokat, szeretne egyszer egy vidra gazdája lenni.

Romhányi Dorina

A zsűri tagjaitól a legtöbb voksot a 19 éves Peka Mercédesz Viktória kapta. A tarpai lány Vásárosnaményben végzett felszolgáló szakon. Szabadidejében szeret görkorizni, a családjával és a barátaival lenni. A versenyre azért jelentkezett, hogy tapasztalatokat és élményeket szerezzen. Már tavaly is részt vett két szépségversenyen, ahol szép eredményeket ért el.

Peka Mercédesz Viktória

Ugyancsak továbbjutott a 17 éves Béke Frida, aki megyénkben született. Polgáron él, Tiszaújvárosban tanul. Atletizál és kondizik, a versenyre pedig ismerősei biztatására jelentkezett.

Béke Frida

A zsűri harmadik választottja a 22 éves nyíregyházi Lencsés Fanni, aki Pázmány Péter katolikus egyetem jogi karára jár, a tanulás mellett modellkedik. A Tündérszépek versenyre a tudta nélkül a családja nevezte be, de utólag már örül ennek.

Lencsés Fanni

A regionális előválogató október 31-én kezdődik és november 11-én zárul le, a központi döntőben pedig celebzsűrik kezébe kerül a lányok sorsa, akik közül megválasztják a szépségkirálynőt, a két udvarhölgyet, de azt a lányt is díjazzák, akik az olvasóktól a legtöbb szavazatot kapja.

Az országos döntőbe került lányokra online januárban lehet szavazni, a televíziós döntő pedig január végén kerül képernyőre. A legszebbekre, azon túl, hogy egy életre szóló élményt szerezhetnek, egy felkészítőtábor, számtalan nyeremény, vásárlási utalványok, mobiltelefonok és egzotikus utazás is várnak, de a megyei előválogatóból továbbjutók is kapnak ajándékokat és a szavazók között is sorsolunk.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában