Ezt gondoljuk a nyilvános szexről!

2019.11.25. 11:46

Legalizálnák a nyilvános szexet a szabolcsiak?

Nemrégiben nagy port kavart egy nyilvánosan szerelmeskedő pár Nyíregyházán. Arról kérdeztük olvasóinkat, hogy ők mit tennének, ha ilyesmit látnának az utcán. Kiderült, igen vegyesek az emberek érzései ezzel kapcsolatban!

Forrás: Illusztráció

Kiderült, hogy a legtöbb olvasónk azért felkapná a vizet, ha belefutna az utcán egy szexelő párba. „Akár a rendőröket is rájuk hívnám, a gyerekek is megláthatják!” – mondta olvasóink 33 százaléka.

Ám nem sokkal maradtak le azok az olvasók, akik nem túlzottan zavartatnák magukat az ügy miatt. „Az ő dolguk. Egyszerűen elsétálnék mellettük.” – nyilatkozta 29 százalék.

De nem volt mindenki ilyen elnéző, akadnak bevállalós kukkolóink is: olvasóink 17 százaléka azt mondta, ők bizony megállnának nézni a műsort, sőt, ne adj isten még fotót vagy videót is lőnének a dologról, elvégre ha már a nyílt utcán estek egymásnak, ne csodálkozzanak, hogy közönség is akad.

És ezután jönnek a szabad szerelem hívei – „Szabadelvű vagyok! Én legalizálnám a nyilvános szexet Nyíregyházán (is)!” – nyilatkozta olvasóink 13 százaléka, akik bizony nem ijednek meg a meztelen testek látványától.

Meglepően kevesen mernének szóba elegyedni a szexelő párral – mindössze olvasóink 8 százaléka mondta, hogy szólna nekik, csinálják otthon a négy fal között, mint mindenki más.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában