Ezt gondoljuk a nyilvános szexről!

2019.11.25. 11:46

Legalizálnák a nyilvános szexet a szabolcsiak?

Nemrégiben nagy port kavart egy nyilvánosan szerelmeskedő pár Nyíregyházán. Arról kérdeztük olvasóinkat, hogy ők mit tennének, ha ilyesmit látnának az utcán. Kiderült, igen vegyesek az emberek érzései ezzel kapcsolatban!

Kiderült, hogy a legtöbb olvasónk azért felkapná a vizet, ha belefutna az utcán egy szexelő párba. „Akár a rendőröket is rájuk hívnám, a gyerekek is megláthatják!” – mondta olvasóink 33 százaléka.

Ám nem sokkal maradtak le azok az olvasók, akik nem túlzottan zavartatnák magukat az ügy miatt. „Az ő dolguk. Egyszerűen elsétálnék mellettük.” – nyilatkozta 29 százalék.

De nem volt mindenki ilyen elnéző, akadnak bevállalós kukkolóink is: olvasóink 17 százaléka azt mondta, ők bizony megállnának nézni a műsort, sőt, ne adj isten még fotót vagy videót is lőnének a dologról, elvégre ha már a nyílt utcán estek egymásnak, ne csodálkozzanak, hogy közönség is akad.

És ezután jönnek a szabad szerelem hívei – „Szabadelvű vagyok! Én legalizálnám a nyilvános szexet Nyíregyházán (is)!” – nyilatkozta olvasóink 13 százaléka, akik bizony nem ijednek meg a meztelen testek látványától.

Meglepően kevesen mernének szóba elegyedni a szexelő párral – mindössze olvasóink 8 százaléka mondta, hogy szólna nekik, csinálják otthon a négy fal között, mint mindenki más.

Ezek is érdekelhetik