Advent

2019.11.18. 11:25

Olvasóink várják már a karácsonyi forgatagot!

Épül a karácsonyi forgatag a belvárosban, a város karácsonyfája már pénteken megérkezett – arról kérdeztük olvasóinkat, hogy kilátogatnak-e a főtérre, vagy hidegen hagyja őket a téli forgatag.

Forrás: Illusztráció / KM-archív

Fotó: Pusztai Sandor

Olvasónik 29 százaléka válaszolta azt, hogy már nagyon várja a karácsonyi forgatagot, mert egyszerűen imádja a hangulatát. 24 százalék egyetértett ezzel, ugyanakkor hozzátették azt is – ami egyébként nagyon sűrűn felröppenő kritika -, miszerint mintha évről évre korábban kezdődne a szezon – hát hol van még karácsony?

Nem mindenki ilyen céltudatos egyébként, olvasóink 29 százaléka azt mondta, meglesi majd, de nem tervszerűen látogat ki, mert igazából túlzottan nem érdekli a dolog, általában csak beleütközik a forgatagba, és ha már ott van, szétnéz egy kicsit.

Vannak persze olyanok is, akik nem várják repesve a karácsonyi forgatagot. 9 százalék azt nyilatkozta, hogy őt kifejezetten zavarja az efféle zsúfolt rendezvény, a nyugalmat előbbre valónak tatja. Másik 9 százalék pedig azt mondta, kifejezetten taszítja a karácsonyi hangulat mikulásostól, télapóstól, mindenestül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában