Szilveszter

2019.12.30. 10:33

Itt az új év, de semmi felhajtás!

Olvasóinkat arról kérdeztük, ki hol és hogyan ünnepli a szilvesztert: vajon mennyire party arcok a szabolcsiak?

Csak semmi felhajtás, kisebb, családi körben ünneplünk – válaszolta olvasóink 35 százaléka. Nincs is semmi baj ezzel, a baráti és családi körben töltött csöndesebb szilveszter előnye, hogy jókat lehet beszélgetni a pezsgő fölött, anélkül, hogy az ember megsüketülne a bömbölő zenétől.

Az viszont már annál inkább meglepő, hogy majdnem ugyanennyien, olvasóink 33 százaléka válaszolta azt, hogy egyáltalán nem szilveszterezik, még az is lehet, hogy átaludják az éjfélt.

Nem tartom fontosnak az ünneplést, ez is olyan éjszaka mint a többi, alszom inkább – mondták. Ejnye! Azért reméljük, mégis meglepi őket végül az ünnepi hangulat, elvégre szilveszter csak egyszer van egy évben.

A csöndesen szilveszterezők táborát duzzasztják azon olvasóink is, akik inkább a televízió köré gyűlnek ilyenkor.

Otthon, a televízió előtt elmélkedem arról, mit hoz az új esztendő – a válaszadók 21 százaléka szavazott erre.

No de jöjjenek akkor a buliarcok!

Nos, nincsenek túl sokan...

Házibuliba megyünk, komoly ereszd-el-a-hajamat ígérkezik! – szavazott olvasóink 6 százaléka, míg mindössze 5 százalék mondta azt: – Szórakozóhelyen bulizunk, aztán a főtéren ünneplünk, remélem sok százan leszünk kinn!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában