Mozaikkereső

2019.12.12. 16:34

Kelet-előfizetéssel most akár Toyota Yarist nyerhet!

Holnap indul a Mozaikkereső nyereményjáték előfizetőink részére.

A pénteki tv-műsor magazinban jelenik meg a játékszelvény, amire mindenképp szüksége lesz. Hűséges előfizetőink számára, hálánk jeléül idén elindítjuk a Mozaikkereső nyereményjátékunkat, amelyen összesen 19 db 1 000 000 Ft értékű Edenred-­kártyát, 19 db laptopot, 19 db konyhai robotgépet, 19 db robotporszívót és 19 db wellnesspihenést sorsolunk ki, hogy mind a 19 megyei napilap elkötelezett olvasói egyenlő eséllyel induljanak a nyereményekért. A fődíj pedig 3 db Toyota Yaris, amelyet akár Ön is megnyerhet.

Köszönet a hűségért

Ezzel szeretnénk megköszönni, hogy nap mint nap lapunkkal kezdi a reggelt, ezért hálánk jeléül ezt a játékot Önnek indítjuk. Amennyiben rendelkezik érvényes előfizetéssel 2019. december és 2020. január hónapban, akkor ne habozzon, játsszon Ön is, és nyerje meg a nyeremények egyikét! A játék menete nagyon egyszerű, a december 13-ai tv-műsor számunkban jelenik meg a játékszelvény, amelyre a december 13-tól számítva 11 napon keresztül megjelenő mozaikdarabokat kell felragasztani, majd beküldeni a nyereményszelvényen feltüntetett címre, és megnyerni vele az értékes jutalmak egyikét. A 11 mozaikdarab közül az egyik 1 joker, amely bármelyik mozaikdarabot helyettesítheti, amennyiben lemaradna valamelyikről. Ez a joker mozaikdarab december 27-én jelenik meg.

Előfizetőknek

A játékban csak előfizetőink vehetnek részt, tehát 2019. december és 2020. január hónapban is érvényes előfizetéssel kell rendelkeznie annak, aki meg szeretné nyerni valamely ajándék egyikét. A napilaponkénti nyereményeket 2020. január 29-én 10 órakor, az összevont fődíjakat 2020. január 30-án 10 órakor sorsoljuk ki közjegyző jelenlétében. A 3 db Toyota Yaris személygépkocsit összevontan, a 19 napilapunk játékosai között sorsoljuk. Az 1 000 000 Ft értékű Edenred-kártya, a laptop, a konyhai robotgép, a robotporszívó és a wellnesspihenés közül pedig napilaponként 1-1 ­db-ot vihetnek haza szerencsés nyerteseink.

A részletes játékszabály a www.mozaikkereso.hu oldalon olvasható. Pénteken keresse a tv-műsor magazin mellékletet, benne a játékszelvénnyel; ne hagyja ki, és játsszon velünk!

A játék pontos menete

– A pénteki, december 13-ai tv-műsor magazinban jelenik meg a játékszelvény.

– December 13-tól mindennap megjelenik egy mozaikdarab, amelyet erre a játékszelvényre kell felragasztani a megfelelő helyre.

– A joker darabot december 27-ei számunkban találja majd, amelyet bármelyik mozaikdarab helyett felragaszthat, ha esetleg elvesztette valamelyiket.

– A játékszelvényt a felragasztott mozaikdarabokkal a nyereményszelvényen feltüntetett címre 2020. január 15-ig kell beküldeni.

– A borítékra kérjük írja rá: Mozaikkereső.

KM

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában