360 FOKOS VIDEÓ

2019.12.15. 11:30

Sminktippek karácsonyra

A különleges alkalmakat sokan szeretik egy egyedi sminkkel még szebbé tenni.

– Az év azon szakaszához érkeztünk, ahol a ragyogásé a főszerep: ahogy az otthonunkat is ünneplőbe öltöztetjük, szeretnénk a megjelenésünket is egy kicsit különlegesebbé varázsolni – mondta el lapunknak Minczér-Bényei Szandra sminkes. – Vannak, akik a szolidabb, visszafogottabb sminkeket részesítik előnyben, mások pedig azt szeretik, ha szemhangsúlyos és intenzív. Az ünnepi sminkben is az a legfontosabb, hogy jól érezzük magunkat benne.

Fontos az egyéniség

A klasszikus karácsonyi sminkek elengedhetetlen kelléke a vörös rúzs, amely akár egy natúr megjelenést is feldobhat, illetve egy jól meghúzott tusvonallal nagyon nőies, elegáns megjelenést kölcsönöz. A szakember elárulta: minden nőnek jól áll a piros rúzs, mindössze a megfelelő árnyalatot kell megtalálni. A sminkes szerint az adventi időszak a füstös szemek rajongóinak is kedvezhet, akik bátran kombinálják kedvenc módszerüket karácsonyi színekkel: ezüsttel, arannyal és bronzos árnyalatokkal, vagy akár a fenyő színével, a zölddel.

– Mindig jönnek az újabbnál újabb trendek, de az a legfontosabb egy sminkesnek, hogy a vendége személyiségét helyezze előtérbe – tette hozzá Minczér-Bényei Szandra. – Idén az adventi időszakban népszerűek a csillámos, színes szemhéjtusok, melyek a hagyományos feketét váltják fel. Sokan bevetik ilyenkor a színes szempillákat és az extra-csillogó ajkakat is, de ezt csak az igazán bevállalósoknak ajánlom.

A szakember szerint gyakran előfordul, hogy a hölgyek az ünnepek közeledtével profi segítségét kérik: többek között az évzáró céges rendezvényeken szeretnének a szürke hétköznapok után egy különleges külsőt ölteni magukra, illetve az egyre népszerűbb karácsonyi családi fotózások alkalmából is szívesen látogatják meg a sminkeseket.

Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”!

Még több 360 fokos videóért iratkozz fel a Hírek 360 YouTube-csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook-oldalát!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában