akarja-e?

2020.01.15. 07:37

Álompár: minden egy helyen

Február első hétvégéjén a Continental Arénába várjuk a házasulandókat.

Fotó: KM-archív

Közeledik a nagy nap, pontosabban a nagy két nap: lapunk február 1–2-án rendezi meg az Álompár esküvői kiállítást és vásárt, a Continental Arénában közel hatvan kiállító várja a házasulandókat.

Színes a paletta

A párok mindent megtalálhatnak egy helyen: szombaton 9–18 óra között, vasárnap 9-től 16 óráig számos esküvői szolgáltatás várja őket. Az éttermektől a ruhaszalonokig, az ékszerboltoktól a mesterkozmetikusig, a virágkötőtől a fotósokig számos szakemberrel találkozhatnak a látogatók.

A kiállítók az elmúlt évekhez hasonlóan ezúttal is minden igényt kielégítenek majd: a szolgáltatások között a résztvevők megtalálhatják a legújabb női és férfi esküvői ruhastílusokat, próbasminket készíttethetnek, de megtudhatják azt is, hogy milyen színt célszerű választania annak, aki trendi esküvőre vágyik.

A megfelelő helyszín kiválasztásához is inspirációt nyerhetnek a jegyespárok, de hasznos tippeket kaphatnak a legdivatosabb fotó- és videóirányzatokról is. A vendégek mindkét nap hallhatnak pódiumbeszélgetéseket: szó lesz a házassági szerződésről, tanácsokat kapnak a nagy nap megszervezésével kapcsolatban, de a gasztronómiai tippek sem maradnak el.

A kiállításra a belépő 990 forint, 14 éves kor alatt pedig ingyenes. Azon látogatók között, akik kitöltik kérdőívünket a rendezvény alatt, egy Wellness hétvégét sorsolunk ki.

Játékos vetélkedő

Ahogyan az elmúlt években, úgy az idén is megrendezzük az Álompár vetélkedőt, sőt ezúttal két korosztályban is meghirdettük a megmérettetést. Azok a párok, akik ebben az évben kötik össze az életüket, és bejutottak a fináléba, február 2-án mérhetik össze tudásukat egy játékos vetélkedőn, azok pedig, akik legalább húsz éve házasok, február 1-jén játszhatnak az értékes nyereményekért.

Az idén egy különlegességgel is kiegészül a programok sora: szombaton 18 órától prof. dr. Bagdy Emőke Nő és férfi: a boldogság forrása címmel tart előadást – aki szeretné meghallgatni a népszerű szakpszichológust, szerkesztőségünkben kedvezményesen vásárolhat az előadásra belépőt, amivel az esemény szombati napjára ingyen lehet bemenni.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában