Cukiság-armageddon!

2020.01.09. 10:40

Ettől megolvad a net! 360 fokos videón a legcukibb nyíregyházi állatos pillanatok!

Fagyizó jegesmedvék, tréningező kis fóka és bújós terápiás kutyák olvasztották tavaly a szíveket.

A jegesmedvék nagyon várták a finom falatokat

A hirek360.hu kamerája 2019-ben számos tüneményes állatot kapott lencsevégre, a stáb most egy összefoglaló videóban tekint vissza a legaranyosabb pillanatokra. A cápák cukiságfaktora talán nem mindenkinél szökik a magasba, de nem lehetett kihagyni az összeállításból a nem mindennapi, víz alatt készült felvételeket a Nyíregyházi Állatpark cápáinak látványetetéséről.

A fókáktól a kutyákig

A kamera február 27-én, a jegesmedvék világnapján visszatért az állatparkba, amikor egy speciálisan erre a napra készített, különleges „fagyival” készültek az állatoknak. Nem sokkal később újabb cukiság rabolta el a portál nézőinek szívét: a Lengyelországból érkezett, fiatal kaliforniai oroszlánfóka tréningje is helyet kapott a visszatekintő videóban.

A madarak és fák napján is járt a stáb: a nyíregyházi Tuzson János Botanikus Kertben többek között madárgyűrűzés, odúkészítés és az év fájának elültetése szerepelt a programok között, ahol gyerekcsoportok csodálhatták meg a környezetünkben is megfigyelhető, csodaszép csicsergőket. Augusztusban második alkalommal rendeztek megyei tacskótalálkozót az erdei tornapályán, a padlócirkáló cukiságok összejövetelét 360 fokban is rögzítették. Az országos könyvtári napok is kedvezett a kutyabarátoknak, hiszen a megyei könyvtárba ellátogattak az Aura Segítő Kutya Alapítvány munkatársai. A terápiás kutyákkal, Csigával, Zizivel és Bodzával a portál videóinak nézői is megismerkedhettek, csakúgy mint az októberi Nyír1 Kutyasport Nap négylábú agility­sportolóival.

NA

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában