mozdulj nyíregyháza!

2020.01.20. 07:37

Sztáredzők is érkeznek

Béres Alexandrával és Katus Attilával is edzhetünk.

Fotó: KM-archív

Az idén is folytatódik a Mozdulj Nyíregyháza!, a programsorozat 2013 óta mozgatja meg a település lakóit. A fittebb életre vágyók számára igen széles a paletta, mindenki megtalálhatja a számára megfelelő mozgásformát.

Gerinctorna, alakformáló aerobik, mediball, latin kardiofitnesz, családi lövészet, nordic walking várja az érdeklődőket, hogy csak néhányat említsünk az ingyenes sportolási lehetőségek közül.

Megtelik az aréna

A Fitt-kedd keretében februárban újra izzasztó tréninggel várja a sportolni vágyókat Béres Alexandra, aki szinte hazajár a szabolcsi megyeszékhelyre. – A nyíregyházi lányok nagyon kemények!

Rengeteg pozitív visszajelzést kapok tőlük, mindez sugárzik a szemükből és a mosolyukból is, ezért is imádok ide jönni – mondta el korábban lapunknak a sztártréner. Garantált az izomláz Katus Attilával is, aki márciusban töltheti meg az arénát.

– Ezek a programok közel állnak a szívemhez, és szeretném, ha minden városban így működnének! – nyilatkozta legutóbbi látogatásakor a sorozatról Katus Attila.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában