sunday challenge

2020.01.14. 07:45

Vasárnapi kihívás (videó)

Egy új edzésterv segítségével és egy kis kitartással bárki az élete részévé teheti a rendszeres mozgást.

Fotó: Nánási Anita

– A Sunday Challenge arra buzdít, hogy kimozduljanak az emberek, és sportoljanak minden vasárnap egy órát. Ezúttal Sóstógyógyfürdőre jöttünk, a résztvevők teljesíthetik a távot sétálva, kocogva vagy akár kutyával is: a lényeg, hogy tegyünk az egészségünkért, és együtt mozogjunk – mondta a kihívás főszervezője, Horváth Péter egészségfejlesztő nem sokkal az év második foglalkozása előtt.

Reális célok

A kihívás résztvevői vasárnaponként 10 órakor mindig új helyszínen gyűlnek össze: a változatos környezet segít abban, hogy ne váljon monotonná a közös edzés. Horváth Péter mindig a Sunday Challenge közösségi oldalán osztja meg az új információkat.

– Az embereknek általában túl nagy terveik vannak, melyeket nagyon rövid időn belül szeretnének teljesíteni: például ha felszedtek néhány kilót az ünnepek alatt, mindössze néhány edzés alatt akarják ledolgozni a felesleget, ami ilyen hamar nem sikerülhet – mondta el lapunknak a kihívás főszervezője arról, hogyan lehet az új évre született, sportoláshoz köthető fogadalmak mellett kitartani.

– Ilyenkor forduljunk szakemberhez, aki elmondja, hol és mennyit, illetve milyen rendszerességgel mozogjunk. Emellett tűzzünk ki egy reális és tartósan is megvalósítható célt, ne gondolkodjunk rövid távú megoldásokban.

Horváth Péter egy nagy meglepetéssel is készül a Sunday Challenge kapcsán, de a részleteket még titok övezi: ahogy ő fogalmazott, tavasszal szeretné az egész várost megmozgatni.

Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”!

Még több 360 fokos videóért iratkozz fel a Hírek 360 YouTube-csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook-oldalát!

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában