álompár 2020

2020.02.03. 09:00

A kiállításra is igent mondtak a jegyespárok

Közel hatvan kiállító várta a Continental Arénában a házasodni készülő párokat.

Fotó: @DODO FERENC

Lázasan csinosítgatták standjaikat a kiállítók szombaton kora reggeltől, hogy kezdés után már csak a látogatókra koncentrálhassanak.

Kilenc órakor aztán kitárultak a nyíregyházi Continental Aréna kapui: a Kelet-Magyarország Álompár esküvői kiállításának vendégeit két napon keresztül lélegzetelállító ruhaköltemények, hagyományos és modern asztalok, terítékek és dekorációk, felkészült fotósok, videósok, ceremóniamesterek és vőfélyek, lemezlovasok, lagzizenészek és zenekarok, sminkesek és fodrászok, számtalan étterem és rendezvényhelyszín képviselői várták.

– A megye napilapja immár ötödik alkalommal szervezte meg az Álompár esküvői kiállítást azért, hogy segítséget nyújtsunk a nagy döntés előtt álló fiataloknak – mondta a rendezvény megnyitóján Nyéki Zsolt főszerkesztő.

Az idei kiállítás újdonságokat is tartogatott: a jegyesek vetélkedője mellett olyan vállalkozó szellemű házaspárok is megmérkőztek egymással, akik legalább két évtizeddel ezelőtt mondták ki a boldogító igent.

Borítókép: A kiállítás Álompár címének nyertesei, Gulyás Renáta és Szilágyi Sándor

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában