Nyíregyháza

2020.02.20. 10:52

A tombolát várják majd a legjobban a vadászok

Őzbakvadászat is lesz a nyeremények között

Fotó: Fülöp Bálint

A legizgalmasabb pillanata minden bizonnyal az lesz a Vadászkamara megyei szervezete jótékonysági báljának, amikor kisorsolják a tombolanyereményeket.

A szülészetnek ajánlják fel

Természetesen ilyenkor minden ajándéknak örül az ember, de egy vadász számára az jelent végtelen boldogságot, ha egy vadászati lehetőséggel lesz gazdagabb. Nos, február 29-én a Verba tanyán 18 órától megrendezett mulatságon bőven lesz ilyen jellegű nyeremény a megye vadásztársaságai felajánlásainak köszönhetően. A tombolasorsoláson ugyanis lehet majd nyerni többek között őzbak-, dámbika-, muflonjerke-, őzgida-, őztarvadvadászatot is.

A bál vendégeinek tehát érdemes lesz jó sok tombolaszelvényt venniük, hiszen így nagyobb lesz az esélyük a nyerésre. Ha pedig valaki mégsem nyerne semmit sem, jó érzéssel tölti el az a tudat, hogy a tombolára befizetett összeg jó célokat szolgál, ugyanis a szervezők a bevételt a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház szülőszobai részlegének ajánlják fel.

Ápolni a barátságokat

A megyei bálra már több vadásztársaság jelezte részvételét, Tunyogmatolcstól Tiszavasváriig számos helyről érkeznek majd mulatni és a barátságokat ápolni a vadászok.

Akiknek még szabad a február 29-i szombat estéjük, február 26-ig jelentkezhetnek még a bálra Nyíregyházán, a megyei vadászkamara Vörösmarty téri irodájában, illetve további információkat kérhetnek Fazekas Gergelytől, a Vadászkamara megyei titkárától.

MML

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában