Koncert

2020.02.29. 17:31

Dalok (nem)régről

Hosszú pályafutásának majd’ minden fejezetéből idéz majd Pici bácsi a nyírbátori koncerten.

Presser Gábor hamarosan Nyírbátorban ad koncertet

Forrás: MTI, KOSZTICSÁK SZILÁRD

Presser Gábor szerzői estként aposztrofálja a rendhagyó koncertet, melynek címe: Dalok régről és nemrégről. S habár e cím alatt számtalan estet adott már, garantálható, hogy kétszer ugyanarra a koncertre nem tudunk beülni. Erre nemcsak a hatalmas életmű – O­mega, LGT, számtalan, másoknak írt lemez, színházi darab –, hanem Pici bácsi közönség iránti alázata, hihetetlen kreativitása, rögtönzőképessége és bölcs, sztoikus humora a garancia.

Vendégzenésszel érkezik

„Szeretek filmzenét, színházi kísérőzenét, balettet írni… de a dalírástól sehogy sem lehet engem eltéríteni, a végén mindig oda lyukadok ki. Zeneszerző vagyok, aki néha elénekli a dalait” – vallja Presser Gábor, aki hosszú pályafutásának majd’ minden fejezetéből idéz majd a nyírbátori kulturális központban április 7-én 19 órakor kezdődő koncertjén, de nemcsak a dalokat játssza, hanem kis történeteket is mesél azokhoz. Koncertjei exkluzivitását tovább fokozza, hogy olyan, általa is nagyra becsült vendégeket hív meg, akik önmaguk is képesek megtölteni egy-egy koncerttermet. Nyírbátorba Szabó Tamás szájharmonika-művésszel közösen érkezik.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában