cover

2020.02.03. 08:31

Igen, ilyen a boldogság! (videó)

Már több ezer ember arcára csalt mosolyt a szabolcsi megyeszékhelyen a helyi diákok videója.

Bár még tavaly nyáron feltöltötték a You­Tube-ra, a napokban fedezte fel magának a szabolcsi közönség a nyíregyházi fiatalok videóklip-másolatát, és néhány nap alatt már több ezren kattintottak a vidám felvételre.

Néhány óra alatt készült

A diákok a The Pursuit of Happiness SMART nevű Erasmus+ programban vesznek részt, melyben a SMART ­betűszó a sport, a music (zene), az art (művészet), a recreation (szórakozás) és a technology (technológia) kifejezéseket takarja. A nemzetközi programban a nyíregyházi diákok mellett török, norvég, portugál fiatalok vesznek részt 2018. szeptember és 2020 augusztusa között.

A tavaly tavaszi nyíregyházi találkozón a technológia került terítékre, így a szabolcsi tanulók a zenével és tánccal összekötve egy videóklip-forgatás mellett döntöttek. A videóban a széchenyis Szabó Tamás, Zsadányi Erik és Gönczy Gergő mellett Varga Emília, Gönczy Lara és Germán Gergő szerepelnek.

– Minden részt vevő ország csapata kapott egy ilyen feladatot: olyan videót kellett készítenünk, melyben megjelenik a boldogság. Végül Justin Timberlake Can’t Stop The Feeling című klipjét alkottuk újra.

Csak fél napunk volt rá, ezért például én négy szerepet is eljátszottam, hogy minél hamarabb készen legyünk – mesélte lapunknak a programban részt vevő Gönczy Gergő, a nyíregyházi Széchenyi István Közgazdasági, Informatikai Szakközépiskola és Kollégium 12. a osztályos tanulója.

– A napokban megosztottam egy csoportban a videót, nem gondoltuk, hogy ilyen sikere lesz, nagyon jólesik a pozitív visszajelzés.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában