busó-futás

2020.02.04. 08:17

Jelmezben mozognak

Szuperhősnek vagy mesehősnek öltözve is teljesíthetjük a következő vasárnapi kihívást.

Folytatódik a Sunday Challenge a szabolcsi megyeszékhelyen, amely arra biztat mindenkit, hogy az új esztendőben minden hétvégén töltsön egy-egy órát a szabadban, mozgással, a saját tempójában, egy jó közösségben. A következő alkalommal február 9-én, vasárnap 10 órától gyűlnek össze a sportolni vágyók – most azonban igazán különleges látványnak ígérkezik a kihívásteljesítők összejövetele.

Télűző sportolás

A farsangi időszakhoz igazodva a Sunday Challenge következő állomásán jelmezben mozognak, akik bevállalják a kihívást.

– A busójárás adta az ötletet: úgy gondoltam, hogy egy télűző, jelmezes közös mozgás nagyon hangulatos lenne.

A különleges ruházaton kívül a megszokott menetrendet követjük, a hatvanperces időtávot ezúttal is lehet majd gyalog, futva, bármilyen mozgásformával, sőt házi kedvenccel együtt is teljesíteni – mondta el lapunknak Horváth Péter, a Sunday Challenge főszervezője.

Az egészségfejlesztő hozzátette: azt javasolja a résztvevőknek, hogy olyan jelmezt válasszanak, amely nem akadályozza őket a mozgásban.

A tervek szerint ezúttal az erdei tornapályán lesz a gyülekező, de további információkért az érdeklődőknek érdemes figyelni a kihívás közösségi oldalát. A szervező a résztvevőknek bioteával és pár meglepetéssel is kedveskedik.

Horváth Péter arról is beszélt, hogy nagy örömére a nyíregyházi Sunday Chal­lenge-re már országosan ­ismert sportolók is felfigyeltek, és Szőnyi Ferenc összetett ultratriatlon-világbajnok is támogatja a kezdeményezést.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában