nincs egy rongyom

2020.02.14. 07:32

Ne csak a szívünket öltöztessük ünneplőbe

Hölgyeim! A Valentin-napi program már megvan, de fogalmunk sincs, mit vegyünk fel?

Fotó: shutterstock

Örök klasszikus a mozi, így ha oda megyünk, vegyünk fel egy kényelmes, de könnyen variálható szettet, szem előtt tartva, hogy tervezünk-e a film után beülni valahová.

Egy egyenes vagy szűk szárú farmer egy stílusos, pasztellszínű inggel vagy blúzzal tökéletes átmenet az elegáns és a komfortos öltözet között. Ne felejtsük otthon a kardigánt sem.

Figyeljünk a kiegészítőkre!

Ha asztalt foglaltunk, legyen szó szuperelegáns étteremről vagy egy hangulatos kis bisztróról, jól passzol a finom falatokhoz egy kicsit elegánsabb, egyszínű vagy virágmintás ruha – az előbbihez akár kötött kardigánt is felvehetünk.

A bohém stílust megkoronázva kiegészítőként válasszunk hozzá velúr bokacsizmát és táskát, így egy kis vagányságot vihetünk az eleganciába.

Biztos, hogy felejthetetlen, nevetéssel teli este elé nézünk, ha a korcsolyázást választjuk. Fontos azonban, hogy öltözzünk réteges és kényelmes ruhába.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában