Mozdulj, Nyíregyháza!

2020.03.12. 12:05

Közös mozgás a sztáredzővel

Katus Attila újra megmozgatta az érdeklődőket a Continental Aréna küzdőterén.

Katus Attila ismét megizzasztotta a közönséget

Fotó: Dodó Ferenc

A Mozdulj, Nyíregyháza! programsorozatának részeként ismét Nyíregyházára látogatott Katus Attila. Kedden délután 17.20-kor kezdődött a közös mozgás, ahol az érdeklődők egy hatásos gymstick-bemelegítéssel készíthették fel izmaikat az előttük álló sportfoglalkozásra. Ezután a sztártréner egyórás best body alakformáló aerobikedzést tartott.

Garantált izomláz

Az ismert edző lapunknak korábban elmondta: mindig egy olyan órával készül, mely átmozgat, és formálja az alakot, a kardióelemek pedig a keringési rendszerre is jótékonyan hatnak. Ezeket a gyakorlatokat bárki könnyen teljesítheti, miközben mégis igénybe veszi annyira a szervezetet, hogy másnap ne maradjon el az izomláz.

Katus Attila mellett Béres Alexandra is rendszeres visszajáró vendégedzője a Mozdulj, Nyíregyháza! rendezvényeinek, de a sportolni vágyók szinte mindennap találhatnak egy-egy érdekes és hasznos mozgásformát a programsorozat elemei között.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában