virtuális edzés

2020.03.27. 09:36

Online jógafesztivál

Hamarosan „házhoz jönnek” az oktatók, így akár egy egész hétvégét átjógázhatunk otthonunkban.

Otthon is lehet jógázni

Fotó: Illusztráció / Pixabay

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy aki teheti, ebben az időszakban maradjon otthon, amikor csak tud. Sokaknak le kellett mondaniuk a csoportos sportfoglalkozásaikról, ahová egyébként rendszeresen jártak, és ez bizonyosan űrt hagyott a mindennapokban.

Azonban az otthon maradás nem jelenti azt, hogy mozgás nélkül maradunk: egyre több ingyenes, virtuális edzésen vehetünk részt, hogy fittek maradhassunk.

Élő bejelentkezések

„Otthon maradj, ne jóga nélkül!” – ezzel a mottóval készülnek a szervezők az ingyenes Online Jóga Fesztiválra, a programot egy Facebook-eseményben hirdették meg az érdeklődőknek. A kezdeményezéshez több mint harminc oktató csatlakozott, így rendkívül széles palettáról válogathatnak mindazok,

akik szeretnék az otthonukban is profi segítséggel folytatni ezt a mozgásformát, vagy éppen most ismerkednek a jógával.

A közösségi oldalon meghirdetett program szerint április 4-én reggel 8 órától másnap 22 óráig rendszeresen jelentkeznek be élőben előadók és jógaoktatók az ország különböző pontjairól, így jövő hétvégén bármikor dönthetünk úgy, hogy akár többször is csatlakozunk a közös, virtuális mozgáshoz.

Az eseményt a Jóga van tudni, a Zsiráf Kreatív Ügynökség és a Vivéka jóga oldalak mögött álló lelkes szakemberek szervezik. A részletes programtervet és a különböző oktatók bejelentkezéseinek linkjeit az Online Jóga Fesztivál Facebook-­eseményénél teszik közzé.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában