Koronavírus

2020.03.29. 09:55

Szabó Zsófi: Nagyon megváltoztatta az életünket a koronavírus, hiszen nekünk két otthonunk van...

Szabó Zsófi és családja Budapest és Nyíregyháza között ingázva éli az életét, ám a vírus miatt most Törökbálinton ragadtak – derült ki a nyiregyhaza.hu cikkéből.

Forrás: illusztráció / Instagram

- Nagyon megváltoztatta az életünket a koronavírus, hiszen folyamatosan ingázunk, nekünk két otthonunk van: az egyik Törökbálinton, a másik pedig Nyíregyházán. Most Törökbálinton ragadtunk... – mondta Zsófi a nyiregyhaza.hu-nak. – Mivel Nyíregyházán vannak olyan rokonaink, akik a vírus miatt a veszélyeztetett korosztályba tartoznak, ezért õket maximálisan meg akarjuk óvni és telefonon tartjuk velük a kapcsolatot. Úgy döntöttünk, hogy nem megyünk le a család többi tagjához. A férjem persze igen, de õ is csak az istállóig. A lovait mozgatja, járatja. Reméljük, hogy a jövõben is meg tudjuk majd ezt így oldani, és nem lesznek komolyabb szigorítások, hiszen az állatok folyamatos ellátást igényelnek, nem tehetjük meg, hogy magukra hagyjuk őket.

Fotó: illusztráció / Instagram

Mivel nekünk tulajdonképpen Nyíregyházán is van otthonunk – ott is élünk –, ezért most szokatlan, hogy nem lehetünk a szabolcsi megyeszékhelyen, de a karantént nagyon szigorúan vesszük, vigyázunk egymásra, és ezt is tudom tanácsolni mindenkinek: ha megtehetik, maradjanak otthon és csak akkor mozduljanak ki, ha a munkájuk miatt nincs más választásuk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában