virtuális valóság

2020.05.22. 17:57

Happy Hour – hogy jól induljon minden reggel

A The VR a Twitchen Magyarország legnagyobb nézettségnek örvendő gamerközössége.

Kádár Dániel

Fotó: olvasónktól

A kedvenc YouTube-csatornám a The VR, s hogy mit takar? Két elszánt férfi, két felnőtt-testbe bújt gyerek, akik szeretik azt, amit csinálnak, szeretnek játszani. Komzsik János és Fábián István 2013-ban hozták létre ezt a felületet, hogy megismertessék Magyarországgal a virtuális valóságot.

Kezdetekben csak a VR-játékokra koncentráltak, majd újabb és különlegesebb tartalmakat mutattak a közönségnek. Mára nagy és sokszínű közösséggé nőtte ki magát a The VR, ahol szinte mindenki megtalálhatja a kedvenc tartalmait. 2014-ben a srácok a második csatornájukat is beindították, témája a technológiai újítások, ez a The VR Tech nevet kapta.

Napindító beszélgetés

Kádár Dániel | Fotó: olvasónktól

E két csatorna immár több mint egymillió feliratkozót számlál.

Az alkotók szívüket, lelküket beleteszik minden videójukba, új műsorokat hoznak létre, kimeríthetetlen élményforrást nyújtva nekünk, nézőknek. Pár éve beindították a Happy Hour sorozatukat a Twitchen.

Ez egy reggeli napindító, egyórás beszélgetés, amelyben a nézők kérdéseket tehetnek fel, beszélgethetnek Janival, Pistivel, Balázzsal, emellett minden délután különféle videójátékokkal játszanak.

A The VR a Twitchen Magyarország legnagyobb nézettségnek örvendő gamerközössége, érdemes meglátogatnia ezeket a csatornákat minden korosztálynak.

Kádár Dániel, Lónyay

Menyhért Baptista Szak-

gimnázium és Szakközépiskola

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában