romantikus

2020.07.27. 08:38

Egy kérdés és egy igen

Ancsa sejtette, hogy készül valami szombaton, de erre ő sem gondolt.

Fotó: Pusztai Sándor

Legyen meglepetés, legyen különleges, s lehetőleg az utolsó pillanatig ki se derüljön. Nem volt könnyű helyzetben Reha Mihály, amikor eldöntötte, hogy megkéri kedvese kezét, de azt tudta: ahogy teszi, az nem lesz hétköznapi. Szombaton 3 óra körül több Volkswagen kanyarodott be a Nyír Plaza parkolójába, Misi rózsacsokorral szállt ki az egyikből, láthatóan izgult.

– Hét éve vagyunk együtt, hét szál rózsából készült a csokor – nézett a vörös virágokra a nyíregyházi kamionos, aki szerette volna, ha a kamionja is begurulhat a bevásárlóközpont elé, azonban a nagyszerviz miatt csak a VW-k álltak sorfalat.

Ancsa meglepődött, amikor meglátta a párját, három tüneményes lányuk édesapját, amint egy csokorral elé lépett, majd letérdelt, és megkérte a kezét. Ez volt az a pillanat, amikor mindenki elérzékenyült...

„Most összeházasodtatok?”

– Igent mondtam – mosolygott Ancsa, és hozzátette: sejtette, hogy valami készül, mert a plázába kellett jönniük. A vasárnap születésnapját is ünneplő anyuka azt még nem tudta megmondani, hogy mikor lesz az esküvő, de a gyűrű már most gyönyörűen csillogott az ujján.

A különleges lánykérésben részt vevő és a titkot mindvégig megőrző családtagok és barátok pedig nevetve hallgatták Misi és Ancsa legidősebb kislányát, amikor megkérdezte: most akkor a szülei összeházasodtak?

Ezután már az 5 és fél éves Norina vette át a szót. Megkapva a virágcsokrot, nemcsak azt közölte, hogy az az övé, hanem kért egy gyűrűt is.

– Anya, kellene egy váza a virágoknak, és nem játékgyűrűt, hanem igazit kérek – sorolta öntudatosan. A két és fél éves húga, Amira (a babakocsiban aludt a 8 hónapos Alina) pedig teljes nyugalommal követte az eseményeket. Ami rendhagyó lett, ahogy Misi szerette volna.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában