programajánló

2020.08.13. 17:42

Bulikalauz: ezekre érdemes rápörögni

Igazán nem panaszkodhatunk, egymást érik a jobbnál jobb koncertek és bulik, csak győzzünk választani! Ízelítőül: ma este a Móricz Kertben lép színpadra egy őrült rockabillyformáció, a Dynamite Dudes.

Augusztus 13., csütörtök

19 óra: Téren-nyáron Bogiékkal

A belvárosi koncertsorozat csütörtöki fellépője a Bogi’s Random Team. A nyíregyházi alakulat a Városalapítók szobránál zenél, a buli ingyenes.

20 óra: Ez a koncert nagyot szól

A Dynamite Dudes ismét Nyíregyházára látogat, hogy a Móricz Kert közönségével közösen üvöltse az éjszakába a legnagyobb rockabillyslágereket.

A zenéjében modern, de tradicionális elemeket is felvonultató rockabillyformáció 2015-ben alakult a forró nyári napfordulón, és azóta nagy népszerűségre tettek szert itthon és külföldön egyaránt. A country-rockabilly alakulat a korai bluest ötvözi modern dalokkal. A koncert ingyenes.

Augusztus 14., péntek

19 óra: Bátori Korzó

Hangulatos akusztikus koncertekre várják a kikapcsolódni és a különleges zenei élményekre vágyókat Nyírbátorban, a Szabadság téren.

A programsorozatot a Sárbogár zenekar nyitja. Az egri formáció az akusztikus popzenét keveri a modern technikával. Fellépéseinek alapját a looper adja, hol több, hol kevesebb zenei alap szólal meg rajta. A beatboxtól kezdve a gitáron át a harmonikáig, énekig mindent élőben, a koncert pillanatában rögzítenek, s belevegyítik az esemény hangulatát is. Őket követi este kilenctől Szelina és Csintalan Márk. A Bitangóból ismert zenész és a fiatal, tehetséges énekesnő nem először dolgozik együtt, Dósa Szelina közreműködött a testvérduó 2018 decemberében megjelent Mégis megtörténhet című dalában. A koncertek ingyenesek.

19 óra: Tibi a hegyről a téren

A nyíregyházi városalapítók szobránál pénteken a Tibi a hegyről ad koncertet. Beugró nincs.

20 óra: Bereczki Zoltán akusztikus koncertje

Az eMeRTon-díjas színész, arany- és platinalemezes, Fonogram díjas énekes kisebb formációjával érkezik a Tokaj Fesztiválkatlanba. A koncerten korábbi lemezeiről hallhat dalokat a közönség.

21 óra: Mulatós tesók

A vajai Anna pubban a Gáti tesók zenélnek péntek este.

21 óra: Forever Young Party

Péntek este a nyíregyházi Nox Clubban DJ Ungvári pörgeti a nyolcvanas-kilencvenes évek legnagyobb slágereit.

22 óra: Forró éjszaka

A nyíregyházi Mamma Miában két fellépő pörköl oda. Weyron és Nia lesznek a buli sztárvendégei, a házigazdák pedig Viktor és Chad.

Nia zenei stílusát főképp az EDM, a house és az electro house jellemzik. Lélegzetelállító megjelenése, vadító tánca és páratlan előadásmódja változtatja fellépését olyan show-vá, ami bármilyen közönséget lázba hoz.

22 óra: Friday Night

A csengeri Blue Stone Clubban a szombat esti láz már pénteken felszökik. A ritmust ezúttal Kevin Johnson diktálja.

22 óra: Támad a női szekció

A nyíregyházi Barbizonban ezúttal Opitz Barbi és Regan lép színpadra.

A sonkádi énekesnőt senkinek nem kell bemutatni, pályája szépen ível felfelé, mióta megnyerte az X-Faktor hatodik szériáját. Szólóban és más előadókkal közreműködve is milliós megtekintést hoznak Barbi dalai a legnépszerűbb videómegosztó oldalon. Nincs szabad hétvégéje, fiatalok és idősebbek egyaránt szeretik, rajongótábora folyamatosan gyarapszik.

22.30: We Love Techno

A nyíregyházi Absolut ismét a technó rajongóit kényezteti el.

A We Love Techno partisorozat augusztusi etapjának vendége egy legendás duó, Mateo & Spirit. Az est házigazdái: Németi, Stephen és Anthon.

Augusztus 15., szombat

19 óra: Egy este, két zenekar

A Bátori Korzó a ZTM Group és Baricz Gergő koncertjével folytatódik a nyírbátori Szabadság téren.

Előbbi a kazincbarcikai Irinyi János Református Oktatási Központ Zenei Tehetséggondozó Műhelyének csapata. A bandát a műhely diákjai és tanáraik alkotják, műsorukban régi és új, magyar és külföldi pop-rock slágerek egyaránt szerepelnek. Baricz Gergőt a 2011-es X-Faktorban kedvelte meg az ország. A tehetségkutató után a Kőbányai Zenei Stúdió diákjaként ismerte meg jelenlegi csapatát, Kis Bors Mátét, Solymosi Katát, Miricz Attilát és Usztics Pétert.

21 óra: Titokzatos hölgy

Sokan lennének kíváncsiak arra, ki takar Tiah maszkja. Nos, ez valószínűleg a gergelyiugornyai Malibu Beach Clubban sem derül ki, de az biztos, hogy emlékezetes marad az este...

A szabad szellemű, lázadó Tiah alig egy éve robbant be a köztudatba, mégis napjaink egyik legfelkapottabb előadójává vált. Kizárólag a zene szeretete motiválja, és még kooperációra sem volt szüksége ahhoz, hogy elérje a több mint 23 milliós megtekintést. Az extravagáns megjelenéséhez természetesen a rajongók sokasága társul.

22 óra: Kozso a házban!

A Mamma Mia sztárvendége a kilencvenes évek Bad Man-je, az Ámokfutók együttes megálmodója és frontembere, Kozso lesz. A 20 pluszos buli házigazdái: Benő, Sögö és Viktor.

23 óra: Ütős duó Mátészalkán

A Club Passion színpadán szombat éjjel G.w.M-et és Ginokát, míg a lemezjátszók mögött DJ Tekket üdvözölheti a mátészalkai szórakozóhely közönsége.

A fiatal Ginoka (Sun Ping Tibor) gyermekkora óta foglalkozik zenével. Az első videóklipje, a Hazug szerelem 2016-ban jelent meg, és hamar átlépte a milliós nézettséget. Azóta számtalan sikeres fellépésen és turnén van túl, gyakran szerepelnek együtt G.w.M-mel.

Augusztus 17., hétfő

19 óra: Fiatal zenészek estéje

A Móricz Kertben rendszeresen fellépési lehetőséget kapnak az országosan ismert nagyzenekarok és előadók mellett a fiatal és feltörekvő nyíregyházi együttesek is. Nem lesz ez másként hétfőn sem: 19.30-tól a Kovács Miklós Bandája, 20.45-tól a ¡Szia anya! csap a húrok közé.

Augusztus 18., kedd

19 óra: Zár a tér

A Téren-nyáron koncertsorozat véget ér, a népszerű program zárókoncertjét az Aqueencum adja. A buli ingyenes.

Augusztus 19., szerda

21 óra: II. UV Color Fesztivál

A környék legszínesebb estéjét hozták össze a nagykállói Nap strand buliszervezői.

A II. UV Color Fesztivál fellépőinek listája megsüvegelendő, érkezik Herceg, Daniel Nike, Christopher, D Session és DJ Tekk. Persze a körítésről sem szabad megfeledkezni: az első vendégeket sminkesek veszik kezelésbe, hogy garantáltan mindenki észrevegye őket a buliban. Hatféle bőrbarát UV-festék közül választhatnak. A szervezők azt kérik, hogy aki teheti, érkezzen fehér vagy neonszínű ruhában.

22 óra: Szellemidézés a Mamma Miában

A kétezres évek legendái, Spigiboy és Spy the Ghost elhozzák a clubok legnagyobb bulihimnuszait egy felejthetetlen évtizedből. Rezidensek: PéGé és Sögö. Belépés csak húsz éven felülieknek.

22 óra: Summer Bash

A Never Say Never és a Club Hollywood szervezésében, T. Danny vezetésével a legforróbb nyári slágerekre bulizhat a nyíregyházi klub közönsége.

Óriásit szólt 2018-ban T. Danny Csak te című dala, a lendület pedig nem tört meg, hiszen Utoljára sírtam érted című szerzeménye is többmilliós lejátszást generált, pillanatok alatt hódította meg a hallgatókat és vált a fiatalok egyik kedvencévé.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában