Buli van!

2020.08.06. 15:51

Ismét érdemes rápörögni a hétvégére

A hétvégén újra széles kínálattal készülnek a megyei bulizóhelyek.

Akár a mulatós zenére szeretnénk ropni, akár egy jó kis technópartira vagy rockkoncertre vágyunk, megtalálhatjuk a számításainkat. Számos klubban a legnépszerűbb lemezlovasok játsszák a legnépszerűbb slágereket, többek között Andro is beáll az egyik DJ-pultba.

Augusztus 7., péntek

19 óra: Téren-nyáron

Nyíregyháza belvárosának térzene-sorozatában ezúttal a keményebb dallamoké a főszerepe: az In Rock csap a húrok közé a Városalapító atyák szobránál.

21 óra: Mulatós este

Az élő zenés bulik szerelmeseinek kedvez a péntek este: a Nox Club színpadán először lép fel Tóth Bence mulatós és retró slágerekkel.

21 óra: Élő zene

A vajai Anna Pub egész nyáron várja a mulatozásra vágyókat, ezúttal Ignácz Márkó és Kozma István gondoskodnak a felhőtlen bulihangulatról.

21.30: Coronita Commando

A kisvárdai JATT Club and Gallery is várja pénteken a bulizni vágyókat. A jó hangulatért a technó és a techno house műfajok nagymestere, DJ Andrewboy felel, mellette DannyD és Jans pörgeti a lemezeket.

22 óra: Party Rock Tutajos

A 2000-es és a 2010-es évek legnagyobb bulislágereié a főszerep pénteken a rakamazi Tutajos Beach-ben. Az est folyamán olyan előadók partiindító dalai csendülnek fel, mint David Guetta, a Groovehouse, az LMFAO, a Cascade, a Basshunter, Rihanna és Avicii.

22 óra: Lemezlovasok éjszakája

Hazánk két népszerű DJ-je, Daniel Nike és Steve Judge játssza a legmenőbb bulihimnuszokat a Sóstó Noise következő állomásán a Barbizonban. A rezidens Mindcontrol és MattG lesz.

22 óra: Nagyágyúk a DJ-pultban

A Rádió 1 népszerű műsora, a World Is Mine Radio Show két állandó lemezlovasa, Andro és Willcox teremti meg az igazi bulihangulatot a Mammi Miában. A rezidens feladatait Fenyvesi, Viktor és Chad látja el.

22.30: House-buli

Péntek este Nyíregyházán debütál Debrecen kedvenc klubestje, a Hysteria! Az Absolut klub DJ-pultjában Noel, Németi, Jay Kid és Stephen pörgeti a legmenőbb ibizai house és tech house zenéket.

Augusztus 8., szombat

18 óra: Minifesztivál

A rohodi Wild West Pub & Garden-ben első alkalommal rendezik meg a Wild West Summer Fest rendezvényét, hogy egy kicsit kárpótolják a fesztiválok után áhítozó közönséget. Az est folyamán fellép a Bitto Duo, T. Danny és Rostás Szabika.

19 óra: Rockkoncertek

Szombaton a keményebb dallamok kedvelői is kikapcsolódhatnak: Tiszalök főterén a Rock Planet zenekar csap a húrok közé, majd 21 órától a Bohém Rapszódia együttes a Queen halhatatlan slágereit akusztikus formában tolmácsolja a hallgatóságnak.

18.30: Long Dusty Road-koncert

A Zene Sóstón koncertsorozata ismét a várja az érdeklődőket Nyíregyháza üdülőövezetében. A szombati koncert a countrydallamok szerelmeseinek kedvez a Long Dusty Road formációnak köszönhetően.

21 óra: Parti a strandon

A nagykállói Nap Strand romkocsmájában szombat este egy szabadtéri bulira várják az érdeklődőket, a zenei szórakoztatásért Bruno és Spacc párosa, valamint Dj Nor-B felel.

21 óra: Katlan Retro Party

Ha hiányoznak a régi jó bulik, amikor mindenki a Hip Hop Boys dalaira táncolt, és teli torokból énekelte a What is Love sorait, akkor a Tokaj Fesztiválkatlan szombati partiján nosztalgiázhat. Óriás kivetítőkön, videóklipek segítségével hozzák vissza az aranykor diszkóhangulatát a ’80-as, a ’90-es és a 2000-es évek legnagyobb slágereivel.

21 óra: Nyári parti

A dombrádi Tisza-parton a Summer Terrace Party várja a szórakozni vágyókat, a DJ-pultban egész éjjel Vass Attila játssza a leghangulatosabb bulislágereket.

22 óra: POP World #PlatformON

A Spotify, a TikTok és a YouTube legjobban pörgetett slágerei szólalnak meg, és csábítják táncra a bulizókat a nyíregyházi Club Hollywoodban.

22 óra: Legendás DJ

Ki nem bulizott volna a Csak egy nap van és a Nézz az ég felé című partislágerekre? Most maga Náksi játssza ezeket, és még sok mást szombaton a Barbizonban.

Náksi

22 óra: Koncert és tánc

A mátészalkai Club Passion buliját szombaton Bruno és Spacc duója dobja fel egy fergeteges fellépéssel, mellettük DJ Tekk pörgeti a lemezeket.

22 óra: Szinglik éjszakája

Diszkópartisátorral és mulatós terasszal is készülnek szombat este a gergelyiugornyai Malibu Beach Clubban: a különleges buli nem titkolt célja, hogy a tánc és szórakozás közben egymásra találhassanak a magányos szívek. Az est folyamán Belasco és Kozma Gergő gondoskodik a jó hangulatról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában