Osztálytalálkozó

2020.08.19. 09:44

Kiderült, ki mire vitte az életben

Sok ősz hajú idős jelent meg augusztus elsején, szombaton a régi Nyírteleki 1. Sz. Általános Iskola bejáratánál (jelenleg Szent Anna Katolikus Általános Iskola). Osztálytalálkozóra érkeztek, 50 év elteltével.

Köszönjük a nyírteleki Szent Anna Katolikus Általános Iskola vezetőjének, Horváth-Bócsi Irénnek és a városi könyvtár vezetőjének, Kis Lászlónak, hogy hozzájárultak a rendezvény sikeréhez

Forrás: Tóth Istvánné

Sajnos 7 osztálytárs már csak az „égi iskolából” követhette végig a történéseket, a járványügyi helyzet miatt pedig néhányan lemondták a részvételt. Osztályfőnökünket, Majoros Józsefné Bizsi nénit az otthonában kerestük fel egy csokor virággal, köszönetet mondva neki a felénk áradó szeretetéért. A találkozón felidéztük a régi csínytevéseket, és elmeséltük, ki mire vitte az életben. Jól szórakoztunk, sokat ugrattuk egymást a régi poénok, beszólások, bakik miatt. Búcsúzáskor úgy döntöttünk, hogy a tekintettel a korunkra, 5 év múlva megismételjük a találkozót.

Kaszab Ferencnéés Szabóné Valkó Anna

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában