Egyszerre viccesek és kínosak

2020.08.24. 09:45

Kitti ennyire talán nem akart bedurvulni az ágyban... Kínos szexbakik következnek!

Olykor mindenki hibázik az ágyban, vagy csak a körülmények nem megfelelőek, és ebből adódnak vicces, kínos és arcpirító helyzetek. A Ripost szexbaki válogatásából az is kiderült, miért nem jó ötlet kihagyni az allergia gyógyszer beszedését szex előtt...

Forrás: illusztráció / shutterstock

Ránk nyitott a lány

A harmincas éveim elején megismerkedtem a neten egy fiúval, aki jó fej volt, kedves, nagyon jól nézett ki, szóval minden nagyon tökéletesnek tűnt. Randiztunk párszor, megvolt az első csók, sok séta, ahogyan az általában lenni szokott. Aztán egyik hétvégén felvitt magához, és már javában az ágyban voltunk, amikor benyitott valaki az ajtón. Kiderült, hogy együtt lakik a húgával, csak éppen elfelejtette elmondani. Nem is az volt a legcikibb, hogy ránk nyitottak, hanem az, hogy nyilván arra gondoltam, ez a lány a barátnője. Szegény srác alig győzött magyarázkodni. Aztán persze kiderült, hogy tényleg igazat mond, utána pedig még jártunk pár hónapig, csak mégsem jött össze vele a nagy szerelem – emlékszik vissza a 39 éves Réka.

Ömlött a vér az orrából

Hú, egyértelműen az volt a legcikibb, amikor összejöttem egy fickóval, két randi után egymásnak estünk, és csúnya baleset lett a vége. Allergiás szoktam lenni nyár végén. Ilyenkor orrot fújok, tüsszögök meg minden. Szedek rá gyógyszert, segíteni is szokott, de mivel tudtam, hogy borozni fogunk, aznap inkább nem vettem be. Meg is lett az eredménye. Én voltam felül, iszonyú szexinek éreztem magam, odahajoltam fölé, hogy megcsókoljam, és hirtelen akkorát tüsszentettem, hogy lefejeltem. Az orrát találtam el a homlokommal, amiből persze elkezdett folyni a vér. Azt sem tudtam pánikomban, hogy mi a fenét csináljak. Aztán ő befogta egy papírzsepivel, bekapcsoltuk a tévét, félóra múlva pedig szerencsére már csak jót röhögtünk az egészen. Ettől függetlenül sosem szeretnék ilyesmit újra átélni. Nagyon ijesztő volt az első pár pillanat – osztotta meg velünk a 26 éves Kitti.

Forrás: ripost.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában