Tarpa

2020.09.28. 19:04

Ruhájával is környezettudatosságra buzdít a tarpai szépségkirálynő (videóval)

Peka Mercédesz szerint a koronával felelősség is jár.

Forrás: KM-archív

Fotó: Sipeki Peter

A tarpai Peka Mercédeszt nem kell bemutatni Szabolcs-Szatmár-Beregben: ismerős lehet a Tündérszépek mezőnyéből, s korábban az ő fejére került a Miss Éden Nemzetközi Környezetvédelmi Szépségverseny első helyezettjének járó korona is. Mercédesz akkor saját készítésű piros műanyagrózsákkal díszített, buborékfóliából készült ruhával bűvölte el a zsűrit, most azonban változtatott a ruházaton.

Fotó: Határtalanul Program

- A Határtalanul Program vetélkedőjéhez több lányt felkértek, hogy a forgatásra készítsenek hulladékanyagokból ruhákat és egy bemutató részeként lépjenek fel ezekben. Az emberek figyelmét szeretném felhívni arra, hogy ne szennyezzék a környezetet, ne dobják el, hanem nézzék meg, milyen hasznos dolgokat lehet készíteni a hulladékból.

- Erre a fellépésre a ruhát tükörfóliából készítettem, amit rózsaszín masnikkal dobtam fel, hogy még csajosabb és mutatósabb legyen. Úgy gondoltam, ez az anyag elég erős ahhoz, hogy egy ruhát alkossak belőle, és sokáig tartós is maradjon. Ezt a ruhát további fellépések alkalmával is be szeretném bemutatni, ezért fontos, hogy öltözködés közben ne szakadjon könnyen.

- Óriási öröm volt számomra, amikor megnyertem a Miss Éden Környezettudatos Szépségversenyt, de a koronával felelősség is jár.

Számomra mindig nagyon fontos volt a környezettudatos élet, a Miss Éden koronájának tulajdonosaként azonban ez már kevés. Küldetést kaptam ettől a versenytől, hogy ezt az életmódot, életstílust a színpadról, fellépések, bemutatók alatt, de a magánéletben is propagáljam

- mesélt Mercédesz a legutóbbi fellépéséről a haromhatar.hu-nak.

A tarpai szépségkirálynő a ruháját a 1 óra 45 percnél mutatja be.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában