Gazdikereső

2020.09.21. 10:07

Találja meg lapunkkal új kedvencét!

Újabb három gazdátlan kutyának szeretnénk új otthont találni.

Ha négylábú társa vágyik, megtalálhatja a NyírVV Nonprofit Kft. állategészségügyi telepén. Az ebekkel személyesen is megismerkedhet a telepen Nyíregyháza-Oroson, a Szállási út 128. alatt, vagy érdeklődhet telefonon a 42/420-738-es telefonszámon, illetve e-mail­ben a [email protected] címen.

Eleven kölyök

Bogyó egy körülbelül hat-hét hónapos, kisközép termetű keverék szuka kutya. Igazi főnyeremény bármely gazdi számára: jóindulatú, éles eszű, embercentrikus, még kicsit langaléta, serdülő kamasz. Eleven és könnyen ­motiválható, ugatása ­meglepően öblös korához ­képest. Idegenekkel szemben is első perctől nyitott, ba­rátkozós és fajtársaival jól kijön.

Szeret játszani

Ezüst egy öt év körüli, közepes termetű, keverék, ivartalanított kan kutya. Nagy a mozgásigénye, de amilyen vehemenciával kezdi a szaladgálást, annyira óvatosan ügyel aktuális játszópajtására. Hízelgő, szeretetéhes, letisztult, jó idegrendszerű négylábú. Fajtársaival érdeklődő, macskákkal nem agresszív, pórázon gyönyörűen sétál.

Szelíd eb

Rumli egy körülbelül hét­éves, kisközép termetű, keverék, ivartalanított szuka kutya. A nyugalom, a szelídség és a báj megtestesítője: óvatosan és illedelmesen, a kutyaetikett szabályainak megfelelően, szívmelengető módon kér simogatást. ­Fajtársait és a macskákat is inkább kerüli, de nem ellenséges, és szépen sétál pórázon.

KM

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában