Nemzetközi Babahordozó Hét

2020.10.06. 07:00

Babák s mamák főszerepben

A nemzetközi eseményhez ezúttal is csatlakozik a nyíregyházi klub.

A gyerekvállalás fontosságára hívják fel a figyelmet

Forrás: KM-archív

A Gyerekek, Családok, Anyák Kreatívan Közhasznú Egyesület és a Nyíregyházi Babaklub az idén immár 11. alkalommal csatlakozik a Nemzetközi Babahordozó Héthez – a rendezvény, ami főként családokat, kisgyermekes szülőket vonz évről évre, a gyermekvállalás fontosságára hívja fel a figyelmet.

Előadás, masszázs és torta

A sorozat nyitónapja október 12., hétfő: a 10 órai megnyitó után az anyai attitűdök szerepéről és a zeneterápiáról mesél Herczku Tünde és Kozmáné Tóth Viktória, majd Möbius-bemutató kezdődik Szabó-Fige Tímeával.

Másnap 10 órától Herman-Szinyei Andrea logopédus a beszédfejlődésről tart előadást, egy órával később mediballbemutató kezdődik, és baba- és gyermekruhabörze is lesz. Október 14-én tíztől a várandósság s a szoptatás alatti masszázsról tart előadást Márkus Judit, a gyerekeket kézműves-foglalkozás várja.

Október 15-én tíztől a babamasszázzsal ismerkedhetnek meg a szülők Nagy Józsefné babamasszázs-oktató segítségével, 10.45-től az egészségünk megőrzéséről beszél Horváth Ágnes Eszter természetgyógyász, és zengő-bongó babatorna is lesz Valcsák Vikivel. Pénteken tíztől a szülés utáni első hónapokról beszélget az érdeklődőkkel Máténé Áfra Viktória pszichológus, majd a 11 éves Nyíregyházi Babaklub szülinapi tortáját kóstolhatják meg a jelenlévők.

A programoknak a Nyíregyházi Babaklub (Geduly Henrik utca 15/b) ad otthont.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában