Kísértetsztorik a megyéből

2020.10.29. 09:31

Fura zajoktól a baltás emberig: ijesztő dolgok történnek egy jósavárosi társasházban?

A szabolcsi emberek fantáziája végtelen, sűrű és árnyakkal teli, akár a baktalórántházi erdő egy hűvös, teliholdas éjszakán!

Idén októberben újfent arra kértük olvasóinkat, hogy lepjenek meg minket néhány kísértetsztorival, elvégre sem a borzongás, sem a nevetés nem tesz rosszat az ember egészségének, ha pedig a kettő kéz a kézben jár, annak immunerősítő hatása akár egy fél pohárka szatmári szilvapálinkával is felér. (Bár túlzásba azért ne essünk.)

De vajon lehet-e überelni a tavalyi szabolcsi fantasy sztorikat? A klasszikus nyírtelki vámpírt, akit csak kaktuszos itallal lehet elkergetni, vagy a sokat emlegetett vásárosnaményi híd alatt garázdálkodó zöld színű ogre nőket? Nos, olvasóink idén is megpróbálják! Elvégre, ahogy a halhatatlan Bob Marley mondta: Minek komolyan venni az életet, ha az élet egy képzelt kaland, amiből sosem kerülünk ki élve?

Egy nyíregyházi olvasónk küldött ezúttal kísértetsztorit nekünk – titokzatos zajokról és ijesztő lakótársakról...

Én egy magas, sok lakásos házban lakok itt a Jósában, és éjjel sok furcsa dolog történik itt – írja olvasónk. – Úgy tudjuk, hogy a szomszéd lakásban nem lakik senki, mégis hallom, hogy főznek és olykor megy a mosógép. De még sosem láttam kijönni onnét senkit... És itt egy másik lakás... Itt laknak, de mindig éjjel jár ki a lakó, ilyen fura fekete ruhát visel, és késsel, vagy valami félelmetes baltával járkál. Azt mondja, megy dolgozni, de amikor megkérdezem, hogy mi a munkája, egyszerűen megfordul és elmegy... Amikor a nevét kérdezem, annyit válaszol csak: ne akard megtudni. Félelmetes...

[gravityform id="9" title="true" description="true"]

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában