Döbbenetes!

2020.10.15. 20:18

Hátborzongató, mi tűnt fel a fotón a nyíregyházi férfi mellett

A szabolcsi emberek fantáziája végtelen, sűrű és árnyakkal teli, akár a baktalórántházi erdő egy hűvös, teliholdas éjszakán!

Forrás: T. Richard

Idén októberben újfent arra kértük olvasóinkat, hogy lepjenek meg minket néhány kísértetsztorival, elvégre sem a borzongás, sem a nevetés nem tesz rosszat az ember egészségének, ha pedig a kettő kéz a kézben jár, annak immunerősítő hatása akár egy fél pohárka szatmári szilvapálinkával is felér. (Bár túlzásba azért ne essünk.)

De vajon lehet-e überelni a tavalyi szabolcsi fantasy sztorikat? A klasszikus nyírtelki vámpírt, akit csak kaktuszos itallal lehet elkergetni, vagy a sokat emlegetett vásárosnaményi híd alatt garázdálkodó zöld színű ogre nőket? Nos, olvasóink idén is megpróbálják! Elvégre, ahogy a halhatatlan Bob Marley mondta: Minek komolyan venni az életet, ha az élet egy képzelt kaland, amiből sosem kerülünk ki élve?

Ezúttal nem is egy sztorit kaptunk konkrétan, hanem egy vérfagyasztó fotót: nyíregyházi olvasónk azt állítja, hogy a kép 6 évvel ezelőtt készült. Ha jól megnézzük a képet, a fotó jobb oldalán egy kísérteties arcot láthatunk. Szellem lenne? Vagy csupán a füst játéka lenne? Sose tudjuk meg...

Fotó: T. Richard

[gravityform id="9" title="true" description="true"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában