Igazi meglepetés!

2020.10.28. 08:37

Különleges lánykérés Záhonyban: nem is sejtette, hogy életének egyik legszebb pillanata vár rá a vasútállomáson

A két szerelmest a Vöröskereszt hozta össze, a szervezet munkatársai a nagy napon is segítettek.

Róbert és Brigitta néhány perccel a lánykérés után

Forrás: Tancsik Róbert archívuma

Amikor Halász Brigitta a közelmúltban a záhonyi vasútállomásra indult, hogy önkéntesként segítsen a Vöröskereszt megyei szervezetének egyik programján, még nem is sejtette, hogy életének egyik legszebb pillanata vár rá aznap. Párja, Tancsik Róbert ugyanis meglepetéssel várta: különleges lánykéréssel készült.

Igazi meglepetés

– Mivel vasutas vagyok, kézenfekvő ötletnek tűnt a helyszínválasztás – mesélte lapunknak az újdonsült vőlegény. – Mind a ketten önkéntesek vagyunk a Vöröskereszt­nél, így két ismerősünk, Dóka Alexandra és Kondor Bernadett segítségével elcsaltam a páromat egy „rendezvényre”.

A Hősképző program helyett azonban Brigittát szerelme várta az állomáson, akiről úgy tudta, hogy aznap dolgozik. A meglepetést újabb követte, amikor a szülők és a nagyszülők is feltűntek, majd Róbert letérdelt, és feltette a nagy kérdést – amire igen választ kapott. Róbert annak idején bázisiskolába járt, és azután is önkéntes maradt, hogy véget értek a tanulóévek. Brigittát is a Vöröskereszten keresztül ismerte meg, a barátságukból pedig szerelem – és immár eljegyzés lett.

VNA

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában