Idősek napja

2020.10.28. 08:22

Méltóképp ünnepelték meg a jubileumot

Orosz Károly adta át az oklevelet Bor Józsefnének

Forrás: Önkormányzat

A korábbi években egyre több településen vált hagyománnyá, hogy október elején megünneplik az idősek napját. A koronavírus ezt is felülírta, hiszen a járvány különösen veszélyes a szépkorúakra, rájuk kiemelten vigyázni kell, ezért ebben az esztendőben a legtöbb településen nem tartottak ilyen összejöveteleket.

Ez azonban nem jelenti azt, hogy a magas kort megélő lakosokat ne köszöntenék fel a 90. születésnapjukon, amikor a virágok, az ajándékok és a kedves szavak mellett Magyarország miniszterelnökének gratuláló oklevelét is átadják. Ebből az alkalomból keresték fel a napokban Nagyhalászban Bor Józsefnét.

– A polgármesterként eltöltött 15 év legszebb eseményei közé tartozik, amikor egy 90 éves szépkorú nagyhalászi lakosunkat köszönthetem születésnapja alkalmából – mondta el lapunknak Orosz Károly, Nagyhalász polgármestere. – Bor Józsefné Gizike nénit a közelmúltban otthonában látogattam meg, és jókívánságaim mellett átadtam neki az Orbán Viktor miniszterelnök által küldött emléklapot és jókívánságait.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában