a hónap fogása

2020.10.01. 09:00

Most már csak voksolni lehet a fényképekre

Forrás: Balogh Gábor archívuma

Egyre kevesebb idő van hátra a Szabolcs Online és a Kelet-Magyarország közös játékának szeptemberi fordulójából, hiszen A hónap fogása című pályázatunkra a fényképeket szerda éjfélig lehetett feltölteni, most már csak voksolni lehet a fényképekre október 7-én 12 óráig.

Mint ismert, a Szonra feltöltött fényképekre és történetekre az olvasók szavazhatnak, s a legtöbb voksot kapott három horgász a Timár Mix ötezer forintos ajándékcsomagját veheti át, a győztes pedig még egy hűtőtáskával is gazdagabb lesz.

Most a ramocsaházi Balogh Gábor fényképét adjuk közre, aki a Pazonyi Horgásztanyán fogott hal fényképéhez a következő történetet idézte fel.

Egy gyengébb napot fogott ki, s már készült hazamenni, amikor a horgászat befejezése előtt pár perccel beköszönt egy gyönyörű 15,3 kilogrammos amur. Erőteljesen kapott, s bizony időbe telt, mire a fárasztás után sikerült partra hozni és lefényképezni. Ez eddig a legnagyobb amur, amit Balogh Gábor megfogott.

Az érdeklődőknek jelezzük, hogy érdemes az októberi fogásokkal is benevezni a játékunkba, ugyanis 8-án indul az újabb forduló, aminek az eredményét november 9-én jelentetjük meg a Szonon, másnap pedig a Kelet-Magyarországban. A négy forduló legjobbjai jogot nyernek arra, hogy induljanak a játékunkat lezáró Az év fogása fordulóban is.

MML

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában