A hónap fogása

2020.10.29. 10:18

Várjuk a képeket, a voksokat

A játékba benevezett fotókra november 9-én 12 óráig lehet szavazni.

Két személy kellett a fényképezés idejére

Forrás: ÜVEGES RÓBERT ARCHÍVUMA

Még nem késő benevezni a Szabolcs Online és a Kelet-Magyarország közös játékára, A hónap fogására. A mostani októberi fordulóban a hónap utolsó napján éjfélig lehet feltölteni a képeket és a horgásztörténeteket az internetes portálra.

Ajándékcsomag, hűtőtáska

A játékba benevezett fényképekre már lehet szavazni, s a horgászok november 9-én 12 óráig várják a szavazatokat. Az eredmény még azon a napon megjelenik a portálon, az újságolvasók másnap ismerkedhetnek meg a három legtöbb szavazatot kapott fényképpel, illetve a horgászok nevével. A legtöbb szavazatot kapott három horgász jutalma egy 5 ezer forint értékű ajándékcsomag a Timár Mix Kft. jóvoltából, s a győztes kap egy 20 literes hűtőtáskát.

A nap meglepetése

A nyírbogáti Üveges Róbert a versenybe egy olyan tokhallal nevezett be, amit a Pazonyi Horgásztanyán fogott, s a hal súlya 20 kilogramm. Valószínűleg azon a délután korábban is, valamint később is pontyokat foghatott, mert a képnek a következő címet adta: A nap meglepetése. Az októberi forduló befejezése után következik az összesített forduló, Az év fogása. Ebben a négy forduló legjobbjai vesznek részt, a sorrendet a szavazatok döntik el.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában