Nyíregyháza

2020.11.02. 08:43

Jótékonysági vásár az állatmentőkért

A bevételből többek között balesetet szenvedett kutyák és macskák állatorvosi költségeit fedezik.

A PCAS Állatmentő és Környezetvédő Egyesület következő garázsvására november 13-án, pénteken 10 és 17 óra között, valamint 14-én, szombaton 10 és 13 óra között várja az érdeklődőket.

Akinek nem alkalmas a novemberi időpont, de szeretné segíteni az egyesület munkáját, a következő hónapban is megteheti: december 11. és 18. között egy hétig tart majd a jótékonysági esemény.

Kell a segítség

Akkor hétköznapokon 10 és 17 óra között, szombaton pedig 10 és 13 óra között böngészhetnek a garázsvásár portékai között. A helyszín ezúttal is a nyíregyházi Inkubátorház (Váci Mihály u. 41.).

A jótékonysági vásáron többek között lakástextilek, ágyneműk, gyermek- és felnőttruhák, játékok, kisállat-felszerelési és lakberendezési tárgyak és különböző dekorációk között válogathatnak az érdeklődők. A kínált portékát minden alkalommal felajánlásokból állítják össze az egyesület tagjai, a vásárlók a bevétellel az egyesület munkáját segítik.

Vidra Beátától, az egyesület vezetőjétől megtudtuk: a legtöbbet az állatorvosi költségek fedezésére kell költeniük, hiszen nagyon sok balesetet szenvedett kutya és macska kerül hozzájuk. Ilyenkor csontműtétekre, infúziókra és egyéb kezelésekre is szükség van, hogy új esélyt kaphassanak az életre a gazdátlan, sérült állatok.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában