szavazásértékelés

2020.11.23. 10:21

Kiderült, mit csinálnak a szabolcsiak este nyolc után

Heti szavazásunkban arra voltunk kíváncsiak, önök mivel töltik az idejüket este nyolc óra után.

Este 8 és reggel 5 között kijárási tilalom lépett életbe november 11-től . Csak munkavégzés miatt kaphatunk mentességet a korlátozás alól, egyébként este nyolcra mindenkinek haza kell érni. Heti szavazásunkban arra voltunk kíváncsiak, olvasóinkat hogyan érinti ez az új helyzet.

Úgy tűnik a voksolók elsöprő többségét nem nagyon befolyásolja az intézkedés, ugyanis 69%-uk azt a választ adta, hogy ugyanazt csinálják mint eddig: kanapén ücsörgés és tévézés a program.

A szavazók 13%-ának kissé át kellett szervezni az életét a kijárási tilalom miatt. Bár ők sem éjszakai baglyok, de oda kell figyelniük az esti bevásárlások ütemezésére és baráti összejöveteleket is rövidebbre kell szabni. Az utolsó koccintás már valószínűleg otthonról, virtuálisan történik.

Este nyolc után számíthatunk arra, hogy ellenőrzésbe futunk az utcán, és igazolnunk kell, miért tartózkodunk kint ilyenkor. Ezt a szavazók 12 %-a már saját bőrén tapasztalta, ők a műszakba járó dolgozók, akik már az összes környékbeli rendőrrel baráti viszonyban vannak.

A szavazók 6%-ának okozza a legnagyobb problémát a kijárási tilalom, válaszuk alapján már megőrülnek a négy fal között. Ők az igazi éjjeli baglyok, akiknek lételeme az éjszaka és alig várják, hogy vége legyen a korlátozásnak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában