A hónap fogása

2020.11.12. 11:10

Második lett az egyéni rekordot jelentő hallal

Fiai unszolására nevezett a versenyre.

Az eddigi egyéni rekord

Fotó: Ladányi Sándor archívuma

Próba szerencse, vagyis aki mer, az nyer – gondolhatta a Nyíregyházán élő Ladányi Sándor, ugyanis A hónap fogása című játékunk augusztusi fordulójának megnyerése után benevezett a szeptemberi fordulóra is. Igaz, most csak második lett, de így is járt neki a Timár Mix Kft. 5 ezer forint értékű ajándékcsomagja.

Bojlis tavon fogta

Mint már az akkori bemutatásakor megírtuk, horgászni Vaján az édesapja tanította meg, amikor olyan 9-10 éves korú legényke lehetett. A családjával horgászott már az Őzetanyán a bojlis tavon és az öregtavon is.

Az eddigi egyéni rekord | Fotó: Ladányi Sándor archívuma

Számára hazai pályát jelent ez a két tó, ugyanis a munkahelye az Őzetanyán van, ott dolgozik gépkezelőként. Az Őzetanya mellett szívesen horgászik az Erdélyi-majorban, Nagykállóban, Vaján és az Orosi-tónál is.

– Tulajdonképpen a két fiam, Márkusz és Dzsasztin kérdezgette mindig, hogy benevezek-e a szeptemberi fordulóra.

Addig kérdezgették és addig noszogattak, hogy végül beneveztem egy 17,5 kilogrammos ponttyal, amit az őzetanyai bojlis tavon fogtam.

– Sokat járunk oda, főleg az öregtóra, hogy a két fiamnak sok sikerélménye legyen – mesélte játékosunk.

– A bojlis tóra a párommal szoktam menni, általában huszonnégy órát töltünk el a parton, ahová sátrat viszünk magunkkal. Szerencsére a kedvesem is szeret horgászni és sátrazni, s mindennek én nagyon örülök, mert így sok szép közös élményünk van, s a vízparton is együtt lehetünk.

– Egyébként a képen látható ponty az egyéni rekordom, a délutáni órákban fogtam. Az idén még mindenképpen rendezünk egy évzáró horgászatot, de hogy hol, azt még nem tudom, a helyszínt meg kell beszélnem Tímeával, a feleségemmel – mondta befejezésül Ladányi Sándor.

MML

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában